SPARKLING DIVA COLLAGEN BOOSTER



SPARKLING DIVA COLLAGEN BOOSTER
RM90.00 (SM) / RM95.00 (SS)
*Percuma Pos Laju

MACAM TAK PECAYA MELETOP UOLLLS DALAM MULUT 
SPARKLING DIVA COLLAGEN BOOSTER ! HOT HOT HOT !!!! TERBARU DI PASARAN ! PERMINTAAN SEMAKIN MEMUNCAK !!

LET'S POP POP POP KPOP! 
SPARKLING DIVA COLLAGEN BOOSTER 
KOREAN TECHNOLOGY
EXTRA WHITENING EFFECT

Fungsi Utama Sparkling Diva :
Kuasa Pencerahan lebih pantas
Menggunakan Teknologi KOREA
Mudah & Praktikal hanya 1 sachet sehari
Hanya perlu kemam ia berperisa strawberry burst yang sangat sedap!

Ia juga boleh di campur bersama minuman kolagen anda yang lain.
Melembapkan & Menghaluskan kulit
Mengurangkan rekahan pada tumit.
Mata lebih bercahaya.
Anti Penuaan & Anti Jerawat
Rahsia Awet Muda 
Melembapkan bibir
Menguatkan kuku & Rambut
Collagen Booster Pertama di  Malaysia.

APAKAH KELAINAN SPARKLING DIVA DENGAN YANG LAIN?
Kelebihan yang ada pada SD adalah anda akan rasa flavor yang sangat unik dengan bahan berkualiti Gred A bila masuk mulut kemam akan ada bunyi pop pop iaitu dari effect fruit enzyme. Memang pelik tapi ianya unik dan sangat sedap !

Anda akan tertawa sendiri apabila pertama kali mencuba Sparkling Diva ini ia dirangsang dengan kaedah kemam mengunakan lidah dan penyerapan lebih cepat.

JIKA SAYA MEMANG MENGAMBIL MINUMAN KOLAGEN TAKDE EFEK KE JIKA SAYA AMBIL SPARKLING DIVA?
Untuk pengetahuan anda Sparkling Diva adalah booster iaitu tambahan untuk mereka yang mengambil minuman collagen supaya ia memberi kesan lebih cepat.Tiada masalah sekiranya anda minum minuman kolagen jenama lain bergabung dengan Sparkling Diva.

APAKAH KANDUNGAN SPARKLING DIVA?
Ok Sparkling Diva mengandungi kolagen dari salmon fish yang GRED A , birdnest, fruit enzyme, apple stemcell phytocelltec, rye plasenta, pearl dust, vitamin C, vitamin E, pati sayuran, hyaluronic acid n etc. Ia membantu meningkatkan keanjalan kulit 50kali ganda.

SESUAI UNTUK SEMUA ATAU BAGAIMANA?
Produk Sparkling Diva ini sesuai untuk semua generasi dari remaja ke atas. Pek sangat mudah di bawa kemana sahaja.Pasti ramai yang akan jatuh cinta dengan produk ini. Rasa yang sangat sedap strawberry burst memang ramai akan gilakan nya.

BRA WASHING PROTECTION BAG



 BRA WASHING PROTECTION BAG
(Beg Perlindungan Membasuh Pakaian Dalam)
RM6.00
*Caj Pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

Bra Saver Washing Aid Bag Laundry Protect for Underwear Lingerie Wash Basket Net

High quality and brand new
Size: Approx. 16cm x 14cm / 6.29 x 5.51 inch
Material: Nylon mesh plus plastic bracket on top and bottom

Feature:
This lingerie laundry bag can protect the bra from twisting and damaging while washing together with other clothes.
The circular plastic frame on the top and on the bottom not only prevents the bag from changing shape during washing, but also helps to clean completely.
The top zipper periphery is helpful to avoid the underwear dropping out while washing.
 Model applicable to: automatic washing machine, semi-automatic washing machine, dehydrated machine, drying machine.

JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG


JAMU RAHSIA BIDAN KAMPUNG
(30 kapsul)
RM70 (SM0 / RM75 (SS)
*Pos Laju Percuma



CAR VACUUM CLEANER FOR WET AND DRY


CAR VACUUM CLEANER FOR WET AND DRY
RM25.00
*Caj pos RM10 (SM) / RM13 (SS)

*A must have Cleaner for Every Car Owner.
*Clean your car anytime anywhere  you wish.
*Just Plug its power cord to the cigarette lighter socket & your car can be cleaned up in 10minutes.
*Use Directly from the car lighter socket
*Pick up dust , water , wet and dry particles
*Complete with Convenient attachment and washable filter
*Cervical Tool for hard-to-get area
*Compact and Lightweight
*Washable filter is easy to clean , environmentally friendly & cost saving
*With Dust Collector Extension

Specifications:

Voltage rating: 12V
Power Cord 2.5 Meter Long
Power Consumption: 60W
Package Dimension: 280*110*90mm
Color: Grey

SELF STRIRRING MUG



SELF STIRRING MUG
RM23.00
*Caj pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

 This Self Stirring Mug is a good news for those who are lazy to stir their own drinks! Now, with this Self Stirring Mug, all you need to do is to pour in your drinks, and it will automatically stir your drinks.

Features:
*Material: Stainless steel
*Battery requirements: 2 AAA batteries (not included)
*Push button to start stirring process
*Built-in spinning plastic disk
*Comes with snap-lock lid

BB CUSHION PINKY ROSE


BB CUSHION FOUNDATION PINKY ROSE
RM68 (SM) / rm78 (SM)
*Pos Laju Percuma

Berasaskan air yang mudah dicuci dan selesan dipakai, tidak melekit dan berminyak.
Tidak membuatkan muka berpeluh
Mencerahkan dan mempercepatkan jerawat menjadi kecut
Memudarkan parut-parut jerawat
Tidak merosakkan kulit muka

Yang pastinya tidak mengandungi sebarang kimia yang boleh merosakkan kulit.
Kondisi ketahanan cream terjada dalam bekas yang kedap udara dan tidak terdedah kepada bacteria.

Pinky rose bb cushion foundation berbeza?
Memang berbeza kerana ia:
Berasaskan air
Tiada melekit dan berminyak
Berbau wangi
Senang dicuci

Yang penting BB Cushion dah lengkap:
Day Cream / krim siang
Moisturizer / pelembab
Foundation

BB Cushion merangkumi:
Nutrition cream
Make up base
Foundation spf35
Whitening
Anti wrinkle


AURA MEN TURBO COLLAGEN


AURA MEN TURBO COLLAGEN
RM180.00
RM135.00
*Caj pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

Aura Men Turbo Collagen diformulasikan khasiat protein whey, kolagen, Saw Palmetto, gamat, Maquiberry dan pelbagai ramuan semulajadi untuk membantu kaum lelaki menguatkan otot, meningkatkan tahap stamina serta mengatasi masalah kulit yang mengganggu penampilan.
Aura Men Turbo Collagen sesuai untuk dijadikan makanan tambahan yang sarat dengan khasiat bagi lelaki yang ingin memiliki kesihatan yang optima.

FM TRANSMITTER & PHONE HOLDER (ALL in 1)


FM TRANSMITTER & PHONE HOLDER (ALL in 1)
RM18.00
*Caj pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

FM Transmitter 
Car Charger 
Car Mount Holder with Suction 
Cup for iPhone 
MP3 Cell Phone 

The Digital Radio Transmitter wirelessly transmits music from your for iPhone or iPad player to your car stereo. What's more, wide choice of channels allows you to tune your car stereo to the clearest FM frequency, and enjoy your music with full stereo sound. In addition, it's convenient to use while you listen to the favorite music off your for iPhone while its resting on the car mount holder that also functions as a power charger. Brand new FM Transmitter Car Charger Car Mount Holder with Suction Cup for iPhone MP3 Cell Phone. Hi-Fi transmission for audio. 

Suitable for all iPod/for iPhone/BlackBerry/most mobile phone/MP3. Provides hands-free for phone conversations through your car speakers. Connection the car charger to your devices, you can enjoy the music while synced charging for your devices. Ingenious sucker design and flexible goose-pipe make it convenient to find the best position for your device, allowing you to use effortlessly. Tightly fitting clamps hold your device securely. LCD frequency display. 

VARIABLE Y (Serum Bulu Mata)


VARIABLE Y 
(Serum Pelebat & Memanjangkan  Bulu Mata)
RM18.00
*Caj pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

Serum Pelebat & Memanjangkan Bulu Mata

 Impikan bulu mata original yang menawan, lebat, hitam dan panjang? Cuba Variable Y hari ini!  Diformula dari ramuan semulajadi antaranya minyak zaitun! 

 Hanya sapu 2-3 kali sehari seperti anda memakai maskara dan lihat pertumbuhan dan pemanjangan bulu mata baru anda dalam masa 7-15 hari!

 Boleh digunakan oleh lelaki dan wanita. Mudah dibersihkan. 

NAKED3




NAKED3

RM35.00 (SM) / RM38.00 (SS)
*Pos Laju Percuma

Bagi penggemar make-up mungkin sudah tidak asing lagi dengan brand Urban Decay yang memiliki produk hebat eyeshadow bernama Naked. Eyeshadow yang memiliki warna-warna lembut sesuai untuk semua warna kulit. Warna-warna yang bertema pink romantis dapat mencerahkan kulit pemakainya.

MAGIC BRA CHIC SHAPER (PLUMP BREAST - Membentuk Payudara Montok)



MAGIC BRA CHIC SHAPER (PLUMP BREAST)
(Membentuk Payudara Montok)
RM26.00
*Caj pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

Introducing to you the all new Shaper that will leave you amazed when you use it. The Chic Shaper Extreme Bra is comfortable to wear and helps you create a lovely and shapely body. It's easy to wear and easy to hide under your regular layers of clothes. 

It'll help to support and enhance your bust, and give you a lovely back posture. Feel like a whole new you with the Chic Shaper today!

BABIES BLINK (5 IN 1)

BABIES BLINK (5 IN 1)
RM90 (SM) / RM95 (SS)
RM80 (SM) / RM85 (SS)
*Pos Laju Percuma


Mengandungi:
Day krim babies blink 25g
Night Cream Magic Babies Blink 25g
Glutacoll Soap
Serum Super Glowing 10ml
Toner White Glow (new)


CARA PAKAI BABIES BLINK
  Cuci muka dengan sabun glutacoll setiap pagi dan malam, bilas dengan air dan keringkan

Siang
Sapu krim siang (antibiotik day) babies blink di serata wajah Dianjurkan pakai nipis2 untuk kesan kulit kelihatan glowing dan terserlah)

Malam
Titiskan sedikit serum dekat tangan dan dap2 kan keseluruh muka sehingga kering.Kemudian pakai krim malam dan ratakan.

Sapu atau gosok toner whiteglow pada waktu siang dan malam sebelum krim di seluruh wajah.Boleh juga digunakan bersama kapas untuk keluarkan daki serta kekotoran.Elakkan guna di sekeliling mata.

THERAPY SOCKS (Stokin Terapi Infra Red)



THERAPY SOCKS 
(Stokin Terapi Infra Red)
RM39.90 
*Caj pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

Setokin Terapi Ushine mengandungi sinaran haba infra merah jarak jauh (FIR) yang mampu meresap jauh ke dalam kulit bagi membantu menggalakkan peredaran darah, meningkatkan kadar metabolisme dan memperbaiki konstitusi serta kekuatan tubuh manusia secara semulajadi. Tapak stokin ini mengandungi bebutir granular berfungsi memancarkan sinaran haba infra merah jarak jauh menggunakan teknik bermutu tinggi disertai dengan teknologi anti-kuman yang mengeluarkan ion negatif.

Sinaran Infrared - Jauh
Sinaran Haba Infra Merah Jarak Jauh (FIR) merupakan suatu tenaga gelombang cahaya yang dipancarkan secara semulajadi dari matahari, di mana ia tidak dapat dilihat dari mata kasar kita. Keluasan gelombang paling berkesan ialah antara 4 – 14 mikron, yang dikenali sebagai “Cahaya Kehidupan”. Ia juga boleh disamakan seperti tenaga “QI” yang terdapat di dalam tubuh badan seseorang manusia.
FIR digunakan secara meluas oleh kebanyakkan produk kesihatan serta industri-industri perubatan yang mempunyai fungsi keberkesanannya seperti berikut:

Meningkatkan peredaran darah
Mengawal tekanan darah
Melegakan masalah sendi
Mengawal sistem saraf
Merawat Kecantikan
Membakar lemak
Memperbaiki Fungsi Hati
Ion Negatif

EYELASH CURLER (Pelentik Bulu Mata Elektrik)



EYELASH CURLER
 (Pelentik Bulu Mata Elektrik)
RM22.00
*Caj pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

Eyelash elektrik yang dapat membuat bulu mata lentik seketika!
Memiliki Bulu Mata Lentik bukan lagi impian. Penggunaannya sangat mudah dan dalam waktu yang singkat.  Anda bisa mendapatkan bulu mata lentik, tebal dan indah tanpa perlu menjepitkan kebulu mata anda. Cukup disapukan secara halus, seperti anda menggunakan maskara. Jadi, anda tidak perlu takut kelopak mata terluka atau bulu mata rontok karena tersepit. Selain itu, Heated Eyelashes Curler Touch Beauty ini juga dirancang dengan sangat baik sehingga suhu yang dihasilkannya tidak akan melukai daerah sekitar mata untuk anda. Merias wajah pun kini semakin mudah dengan Heated Eyelashes Curler Touch Beauty.

GLAM CADDY (Bekas Menyimpan Barangan Kosmetik Boleh Putar)

GLAM CADDY 
(Bekas Menyimpan Barangan Kosmetik Boleh Putar)
RM55.00 (SM) / RM60 (SS)
*Free Pos Laju

Sebagai wanita, kita semestinya mempunyai banyak produk kecantikan dari size kecil hinggalah besar. Lipstick, blusher, krim muka, berus muka, foundation, dan lain-lain memenuhi meja solek hingga ke dalam laci. Glam Caddy merupakan bekas dimana kita boleh menyimpan sehingga 200 barang kosmetik sekaligus menjimatkan ruang meja solek, dan menjadikan meja solek so neat n tidy :-D. Alat solek juga mudah dilihat dan boleh mengelak risiko hilang.

Spec:
~Boleh memuatkan 200 barang.
~Boleh diputar sehingga 360 darjah
~Pemasangan yang mudah 
~Crystal clear compartment

PUSH UP GENIE BRA



PUSH UP GENIE BRA
*Tanpa Kotak
RM32.00
*Caj pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

Mempunyai Lace yang cantik, Ringan, Sangat elastik, Lembut, 3 cangkuk di tepi.  Berfungsi sebagai Anti emptied, Penjagaan Payudara, Push up, Membentuk payudara, Breathable, Adjustable.

Warna:
Black/ Brown

DODORA LEG CREAM (Krim Kaki)


DODORA LEG CREAM (Krim Kaki)
RM18.00
*Caj pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

 Dodora Invisible Stocking Leg Cream merupakan produk yang mampu menjadikan kaki tampak lebih indah dan sempurna, tanpa harus menutupi kaki dengan menggunakan stokin. Dengan aplikasi yang baik secara merata, krim ini memberikan coverage yang sempurna untuk menyembunyikan bekas luka, warna kulit yang tidak merata, maupun kereput. Produk ini memiliki ketebalan 1/20 dari stocking biasa dan mengandung pelembab untuk mengencangkan dan melembabkan kulit Anda.

Mengandung formula pelembab intensif, agar kulit tetap terhidrasi dan akan terlihat sempurna.

AMAZING SHOE RACK (Rak Kasut Mudah Alih)


AMAZING SHOE RACK 
(Rak Kasut Mudah Alih)
RM29.00
*Caj pos RM10 (SM) / RM13 (SS)

Rak kasut yang boleh memuatkan sehingga 30 pasang kasut.

Adakah rumah anda kasut bersepah? rak penuh sehingga tiada ruang untuk menyimpan kasut anda dengan kemas?  Penyelesaian bagi masalah anda adalah AMAZING SHOE RACK !!

Kelebihan rak kasut ini ialah ia mampu menyusun dan menyimpan sehingga 30 pasang kasut/selipar.

Dengan rak kasut ini anda mampu menjimatkan ruang, kasut akan tersusun rapi, nampak lebih kemas dan paling penting tidak berterabur serta cantik dilihat mata!

Ciri-ciri:
Mudah untuk dipasang
Mempunyai 10 tingkat dan boleh memuatkan sehingga 30 pasang kasut
Nipis dan sangat ringan mudah untuk diletakkan di tempat yang sempit
Mudah di alih ke mana sahaja

Saiz:    140 x 24 x 51 cm