SALLOMA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1


SALLOMA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1
RM99.00
RM75.00 SM / RM80.00 SS
*Pos Laju Percuma

Salloma Beauty Skincare 4 in 1 dilengkapi dengan Miracle Rice Glutha Cleanser, Miracle Aloe Toner, Flawless Day Cream with SPF35 serta Miracle Night Cream yang dapat mengembalikan kejelitaan kulit wajah anda. Di samping membantu mencerahkan kulit, penggunaan secara konsisten juga berupaya menjadikan kulit wajah anda tampil lebih awet muda dan berseri tanpa pengelupasan.


Kandungan:
Miracle Rice Glutha Cleanser (40 g)
Miracle Aloe Toner (60 ml)
Flawless Day Cream with SPF35 (6 g)
Miracle Night Cream (6 g)

KEBAIKAN SALLOMA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1

Memelihara kejelitaan kulit wajah
Mengekalkan keremajaan kulit wajah
Meningkatkan keanjalan kulit
Mengekalkan kelembapan dan kelembutan kulit
Merawat, memulih dan memperbaharui sel kulit wajah
Meningkatkan kecerahan kulit
Mengatasi masalah pigmentasi serta tona kulit yang tidak sekata
Membantu anda merawat masalah kulit kering, kasar dan kusam
Memulihkan cela pada wajah seperti masalah radang, parut, jerawat, jeragat dan bintik-bintik hitam
Menghilangkan kesan lingkaran gelap di bawah mata
Mengawal masalah kulit berminyak
Melindungi kulit wajah daripada kerosakan akibat sinaran UV
Menjadikan wajah anda kekal segar, gebu dan awet muda
Tidak mengelupas dan merosakkan kulit
Sesuai untuk semua jenis kulit

KANDUNGAN SALLOMA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1

Miracle Rice Glutha Cleanser
Beras: Beras mengandungi minyak squalene dan vitamin E yang berupaya menyingkirkan sel kulit mati, meningkatkan kecerahan kulit, mengekalkan kehalusan dan kelembapan kulit di samping membekalkan nutrisi kepada kulit anda agar ia kelihatan lebih remaja dan berseri.
Gluta: Glutathione atau gluta terdiri daripada 3 jenis asid amino iaitu cystein, gliserin dan glutamic yang tinggi kandungan antioksidan bagi menyingkirkan toksin dan radikal bebas seterusnya mencegah kerosakan sel, di samping berupaya meningkatkan kehalusan dan kecerahan kulit, mengatasi masalah seperti kulit bersisik, kering dan luka. Gluta juga berupaya meningkatkan sistem imunisasi, mengurangkan risiko serangan kanser dan melambatkan proses penuaan kulit.

Miracle Aloe Toner
Air Suling: Air merupakan elemen yang penting untuk rawatan kesihatan dan kecantikan kulit. Ia berperanan memelihara kelembapan kulit, mengurangkan masalah jerawat, melambatkan proses penuaan serta menyerlahkan seri dan kesegaran kulit.

Witch Hazel: Ekstrak daun Witch Hazel atau Winterbloom ini bersifat antioksidan dan astringen yang berupaya membantu mencegah kerosakan sel dan membantu mencegah proses penuaan kulit. Ia juga mampu mengatasi masalah kulit yang kering serta berjerawat, memulihkan kerosakan kulit akibat pancaran cahaya matahari di samping membantu mengekalkan kelembapan kulit.

Aloe Vera: Tumbuhan yang berasaskan gel ini berupaya menggalakkan penghasilan kolagen dalam tisu kulit, membasmi sel-sel kulit mati dengan bantuan enzim proteolitik, di samping merawat masalah kulit, memudarkan parut yang masih baru dan meningkatkan kelembapan kulit. Aloe Vera yang bersifat antikulat turut berupaya mempercepatkan proses penyembuhan luka, mengatasi masalah kegatalan di samping membantu menyegarkan lagi kulit anda.

Nano White: Di samping memelihara kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV dan radikal bebas, ramuan ini juga bertindak meningkatkan kecerahan kulit seterusnya membantu mengatasi masalah pigmentasi. Ia juga bersifat antioksidan yang mampu mengekalkan keremajaan kulit wajah anda.
Polysorbate-20: Sebatian ini bertindak sebagai bahan pengemulsi dan bahan penstabil dalam produk kosmetik, selain berperanan menenang dan menyamankan kulit seterusnya mengekalkan kesegaran kulit anda.
Sodium Benzoate: Kombinasi sodium sorbate dan air menghasilkan asid benzoic yang bertindak sebagai bahan pengawet dalam sesebuah produk.
Pewangi: Pewangi juga merupakan salah satu ramuan di dalam produk ini bagi menambahkan aroma yang menyegarkan kulit wajah anda.

Flawless Day Cream with SPF
SPF 35: SPF (sun protection factor) mengukur kadar perlindungan terhadap radiasi ultraviolet (UV). Semakin tinggi kadar SPF di dalam sesebuah produk penjagaan diri, semakin tinggi perlindungan yang diberikan terhadap kulit bagi mencegah kerosakan akibat radiasi (UV).

Miracle Night Cream
Lilin Lebah (Beeswax): Beeswax atau cera alba merupakan lilin semulajadi yang dihasilkan di dalam sarang lebah dan mengandungi vitamin A yang berupaya memelihara struktur kulit. Komponen utamanya adalah ester asid lemak yang berperanan memelihara sel kulit, mengatasi masalah jerawat, dan menyerlahkan keremajaan kulit. Beeswax yang bersifat antiradang dan antibakteria ini juga berupaya mencegah daripada kerosakan kulit, mengekalkan kelembapan serta menggalakkan proses pemulihan luka pada kulit.


CARA PENGGUNAAN SALLOMA BEAUTY SKINCARE 4 IN 1

Siang:
Cuci wajah dengan Miracle Rice Glutha Cleanser sehingga bersih.
Sapukan Miracle Aloe Toner pada seluruh permukaan kulit.
Sapu dan ratakan Flawless Day Cream with SPF pada wajah anda.

Malam:
Cuci wajah dengan Miracle Rice Glutha Cleanser sehingga bersih.
Sapukan Miracle Aloe Toner pada seluruh permukaan kulit.
Sapu dan ratakan Miracle Night Cream pada wajah anda.
  
Salloma Beauty Skincare produk set kecantikan yang didatangkan dengan 4 dalam 1.
  
DenganSalloma Beauty Skincare juga merupakan rahsia kecantikan kulit supaya kekal cerah,gebu,mulus,tegang dan awet muda.
  
Produk Salloma Beauty Skincare juga mampu menghilangkan bintik-bintik gelap di wajah.Salloma Beauty Skincare sesuai digunakan oleh perempuan mahupun lelaki.Mari kita lihat keistimewaan Salloma Beauty Skincare





OK, saya bantu anda supaya :

 Kulit muka jadi glowing

 Hilangkan jerawat

 Blackhead/whitehead

 Pori-pori terbuka

 Pigmentasi

 Mencerahkan kulit muka

 Meratakan tona kulit muka

 Mengurangkan kedutan

 Membuang sel kulit mati

Jeragat

 Melembapkan kulit muka

 Sunburn

 Parut jerawat (ambil masa 2-3minggu)


Salloma Soap (40 Gram) : NOT140903585K

 Bertindak sebagai ejen pembersih.

 Menjadikan kulit gebu dan lembut.

 Penggunaan yang berterusan akan meredakan pertumbuhan jeragat dan jerawat.

 Meresap jauh ke setiap liang roma untuk menyingkirkan kotoran yang terpendam.
  

Salloma Flawless Day Cream (6 Gram) : NOT140903035K

 Memperbaiki struktur kulit secara mendalam

 Diperkaya dengan ramuan semulajadi

 Sesuai bagi semua jenis kulit

 Melindungi kulit dari sinaran UV

 Serta tona kulit lebih sekata

  
Salloma Miracle Night Cream (6 Gram): NOT140903036K

 Krim ni bertindak sebagai merawat & memutihkan tanpa pengelupasan.

 lanya sangat berkesan untuk mereda, memudarkan dan menghilangkan jerawat, juga jeragat dan anti kedutan.

 Kekuatannya 10x ganda daripada krim malam jenama lain.

 Krim ini juga mengandungi lilin lebah sebagai bahan pemutihan dan pemulihan kulit & paling best ia mengandungi SPF25.


Salloma Aloe Toner (60 ml) : NOT140903037K

 TONER ini dirumus khas daripada stem sel anggur, mengandungi ektrak aloe vera sbagai bahan anti parut dan antibiotik semulajadi, mengandungi enzim papaya sebagaiagen pemutih

 Dirumuskan untuk menutup kembali liang pori dan mendinginkan SERTA mengembalikan kelembutan kulit wajah.

 Membantu membersihkan kulit wajah dan meresap jauh ke dalam epidermis kulit, menutup pori dan mengembalikan kelembutan kulit wajah.

 Cara Penggunaan Salloma Beauty Skincare

1) Gunakan Salloma Soap dan buihkan serta sapukan ke muka dengan lembut,
Bilas sehinga bersih dan sapukan Miracle Aloe Toner untuk membersihkan kotoran sambil menyegarkan.


2) Untuk penggunaan di siang hari, gunakan Flawless Day Cream dan rapikan dengan rata ke wajah anda.

3) Untuk penggunaan di malam hari,gunakan Miracle Night Cream dan segarkan wajah anda


Dapatkan Salloma Beauty Skincare Original Dari Kami !!!


CALIPH (PERMAKANAN SUNNAH MINDA)


CALIPH (PERMAKANAN SUNNAH MINDA)
Sunnah Food Supplement
RM80.00
RM70.00 SM / RM75.00 SS
*Pos Laju Percuma

Jus Caliph ialah jus makanan tambahan kanak kanak yang tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

Jus Caliph mengandungi ‘GRED TERBAIK’ :
*Kurma
*Kismis
* Madu
* Delima
* Buah Tin
* Aprikot
* Omega 3
* Omega 6

Kenapa saya harus memilih Jus Caliph untuk anak saya?

** Kesemua kandungan di dalam Jus Caliph -Sunnah Supplement For Kids merupakan sumber yg tinggi dengan Serat, Vitamins, Minerals dan nutriens yang lain.

** Kurma, Kismis, Madu, Delima dan Buah Tin merupakan makanan Sunnah yang sangat digalakkan diamalkan oleh semua umat Islam termasuk kanak kanak.

** Setiap bahan yang terkandung dalam Jus Caliph memiliki kehebatannya tersendiri yang mampu menjadi penawar pelbagai penyakit dan perkembangan minda bukan sahaja terbukti secara saintifik, malahan turut diperakui khasiatnya oleh baginda Rasulllah S.A.W melalui hadis-hadis dan ayat-ayat suci Al-Quran.

** Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..

Adakah Jus Caliph mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia?

YA.Jus Caliph- Sunnah Supplement For Kids tidak mendapat pengiktirafan sebagai ‘PRODUK TIDAK PERLU BERDAFTAR’ kerana ianya hanyalah makanan tambahan(food supplement) berasaskan buah buahan Gred Terbaik.

Produk ini sesuai untuk siapa?

Jus Caliph di formulasikan khas kepada kanak kanak seawal 1 tahun dan keatas.

” Anak saya memang dikenali dan paling famous di perumahan saya, di sekolah pon begitu..alangkah bahagianya saya kalau dia dikenali disebabkan pekertinya yang baik dan kecerdikannya..

Tetapi, bukan itu yang menjadikannya terkenal, anak saya yg berusia 7 tahun ni dikenali dgn perangainya yang sangat hyper, suka membuli anak2 jiran, lansung tidak mendengar kata, malas belajar, malas ke sekolah dan hanya akan memberontak kalau tak mengikut permintaan dia..hampir beberapa kali saya terlepas tangan ke kepalanya..Allahuakbar, saya akan selalu menangis bila dia jadi macam ni..saya selalu percaya yg saya tidak berjaya mendidik dia dgn baik. Semua salah saya..

Saya pasti, Allah pasti tunjukkan penyelesaian yang terbaik..pelbagai cara saya dah lakukan, tapi tak banyak yang berubah..

Sehinggalah, adik ipar saya datang ke rumah, sambil dibawanya buah buahan untuk kami sekeluarga dan sebotol Jus Caliph untuk anak saya. Adik ipar saya suruh sy ikhtiar dengan makanan Sunnah disamping menyuruh sy jgn berhenti berdoa dan ajarkan doa dan selawat kepada anak2 sy setiap kali nak minum jus Caliph ni..katanya Jus ni bukan ubat, jus makanan tambahan sebagai ikhtiar je..lagipon jus ni dibuat dari Delima, Madu, Kurma, Kismis, Buah Tin, Aprikot dan Omega 3&Omega 6..semua bahan ni mmg bagus untuk IQ, tumbesaran dan minda kanak2..

Alhamdulillah, saya mula bg anak sy mengamalkan Jus Caliph ini dan suruh dia selawat dan suruh dia baca doa ..tapi seperti biasa, dia memberontak..dia taknak baca doa..
Saya cuba pujuk dia sehinggalah dia minum jgk..tetapi dia nak selawat dan baca bismillah shj..
alhamdulillah jgk dia suka dengan Jus Caliph ni..

Selepas seminggu,

Pada suatu malam, masa nak suapkan Jus Caliph ni macam biasa dia akan selawat dan baca bismillah dulu..tapi bila nak suap dia cakap tunggu dulu ibu..dia tadah tangan.. ” Ya Allah tolonglah Arif, Arif nak jadi hamba yang soleh, Arif nak jadi anak yang baik kepada ibu bapa Arif..ibu dan abah ”

Terkejut saya dengan doa dia..terus peluk dia, mengalir airmata meng aaminkan doa dia.. sampai tertumpah Jus tu..terpaksa ambik yang baru..

Abah dia pon memang terkejut bila dia sendiri dengar malam tu..

Alhamdulillah, syukur kepada Allah. Semuanya berlaku hanya dengan izin dari NYA..

====================================

Ibu Bapa yang prihatin akan memberikan anak-anak mereka makanan tambahan untuk kecergasan minda dan tumbesaran anak-anak mereka.

Namun, produk yang tidak berkesan dan rasa yang kurang enak tidak digemari anak-anak akan menyebabkan kerugian kemudian hari,

Cubalah Caliph- Sunnah Supplements for Kids. InshaAllah, anak-anak anda pasti gemari nya dan akan dapat menikmati 1001 khasiat didalamnya.

====================================
— Juice Caliph – Sunnah Supplement for Kids —
====================================
Jus ini tinggi dengan kandungan Serat, Kalsium, Vitamin dan Minerals yang sangat membantu untuk tumbesaran dan perkembangan otak kanak-kanak.

Amalan pengambilan gabungan makanan sunnah ini melalui Jus Caliph bukan sahaja mampu menjadi pemangkin kepada kesihatan terunggul, malahan membantu anak anak kita memperoleh keberkatan dengan mengamalkan makanan sunnah dalam kehidupan seharian, In Shaa Allah..

Bagi memudahkan anak anak anda mengamalkan makanan sunnah dan mendapat khasiat untuk pertumbuhan dan perkembangan otak mereka . Cuba lah Jus Caliph – Sunnah Supplement For Kids.

POBLING TRIPLE HEAD ULTRASONIC CLEANSER

POBLING TRIPLE HEAD ULTRASONIC CLEANSER
RM49.00
*Caj Pos RM7.00 SM / RM10 SS


 HOW TO USE : 
1. Wet your skin and LadyUp brush, apply the cleansing foam/gel.
2. Switch on the brush and start massage your face/skin gently.
3. Rinse your skin with clean water
4. Clean your LadyUp brush head

* Recommended use twice or three times only a week.

 Colour Options : Gold or Red

Each order includes : 
1 x Korea Lady Up Triple-Head Pore Ultrasonic Cleanser

* AAA Battery Not Included.




GLUTACAPS (500MG)



GLUTACAPS 500MG PLUS
RM139.00 SM / RM149.00 SS
RM130.00 SM / RM140.00 SS 
*Pos Laju Percuma

*MEMUTIH 
*CERAH SEKATA SELURUH TUBUH 
*SELAMAT 
*BERKESAN 
*HALAL 
*PRODUK BUMIPUTRA 
*MEMPUNYAI KELULUSAN KKM 


GLUTACAPS 500MG PLUS KELUARAN FEREENA BEAUTY YANG TELAH MENDAPAT PERMINTAAN YANG TINGGI SEMENJAK IANYA DI PASARKAN

PRODUK YANG MEMBANTU MENINGKATKAN KECERAHAN DAN MERAWAT MASALAH-MASALAH KULIT SEPERTI EXCEMA @ RADANG KULIT PARUT JERAWAT @ SCAR JERAGAT @ PIGMENTATION MELASMA MASALAH SENDI,  KETIDAK SEKATAAN DAN KULIT KULIT KUSAM 

SETIAP CAPSULE GLUTACAPS TERKANDUNG : 
350mg PURE L GLUTATHIONE 
50mg HYALURONIC ACID @ AHA 
100mg VITAMIN C 

UMUM MENGETAHUI TENTANG KEBAIKAN GLUTATHIONE SEBAGAI AGENT PEMUTIHAN KULIT DAN MERAWAT MASALAH-MASALAH YANG MELIBAT KAN KULIT. MALAHAN DLM SETIAP CAPSULE GLUTACAPS TELAH TERKANDUNG AGENT2 PEMUTIHAN YANG LAIN SEPERTI AHA DAN VITAMIN C.


Ini serius!!! 
Hanya 3 hari mampu membuatkan yang tersayang tidak tidur lena 
 " Perubahan yang mengejutkan dalam masa 15 jam sahaja

 'Kulit saya makin lembut, makin cerah, dan berseri-seri Muka saya ni. Dah banyak dah cuba produk colagen tu la colagen ini lah tapi bila guna Glutacaps Pehhhh' 
-Pengakuan Pengguna Glutacaps-



Apa yang boleh anda dapat dari Glutacaps 

1) Memutihkan satu badan (tangan, muka, kaki) 
2) Melembutkan kulit badan 
3) Memutihkan muka dalam masa 3 hari sahaja 
4) Menghilangkan Jerawat 
5) Menghilangkan Jeragat 
6) Menghilangkan parut degil dan lama 
7) Membuatkan anda sangat menyesal kerana tidak ambil dari dulu lagi 
8) Membuat kawan2 anda puji anda semakin putih, gebu dan flawless 
9) Membuat anda bangga dengan diri anda Glutacaps hebat sangat kerana 
10) Melembabkan kulit 
11) Memudarkan parut jerawat 
12) Mengenyangkan perut (boleh Kurus) 

Cara Makan: 
Disarankan ambil 2 biji pagi dan 2biji malam untuk 7hari pertama.. selepas 7hari makan 1biji pg dan 1 biji malam.. Makan glutacaps sebaiknya 20 minit sblm mkn berat.. 
Minum air kosong dengan banyak untuk menyah toxin dan untuk memastikan setiap nutrien diserap oleh badan. 

Pantang: 
=>Tiada pantang cuma banyakkan minum air 3-4liter sehari. Caffein elakkan, susu elakkan, gula kurangkan.. 
=>Ibu mengandung 6bulan keatas.. 
=>Menyusu baby boleh ambil
 =>Umur boleh ambil 15tahun keatas
 =>Pesakit Cancer dilarang ambil 
=>Pesakit Buah pingang kencing manis dan sakit jantung yg tidak kritikal boleh ambil. 
=>Kalau ambil dgn ubatan/suppliment lain mcm mana? jarakkan sahaja pengambilan 20minit


=> Mengunakan gluta 100% 
=> mempunyai 500mg setiap kapsul 
=> Mengatifkan gluta dalam badan dalam masa 2jam selepas makan 
=> Mengunakan bahan aktif gluta original 100% 

AMARAN: 
PRODUK INI ADA LAH PERSEDIAAN SUPPLEMENT TAMBAHAN UTK MEMUTIH DAN IANYA TIDAK BERBAHAYA UTK SEMUA LAPISAN UMUR. 

YANG MENGAMALKAN PIL PERANCANG, IUD, ATAUPUN INJECTION UTK MENCEGAH KEHAMILAN. AMBIL SELEPAS 2 JAM DIBENARKAN 




JAMU JALINAN CINTA SUSUK DARA (JAMU BERSALIN)


JAMU JALINAN CINTA SUSUK DARA
(Jamu Bersalin)

RM 48.00 (40 biji)
*Pos Laju RM6.00 SM / RM9.00 SS

Ramuan Jamu Jalinan Cinta @ JJS sangat bagus untuk pulihkan dalaman wanita yg baru bersalin... Jamu Jalinan Cinta ini akan menkgluarkan darah-darah yang tak elok dalam badan, semasa bersalin darah nifas keluar. Semua darah kotor dibuang.. mkn Jamu Jalinan Cinta ini akan menghasilkan darah baru. Khasiat dari herba Jamu Jalinan Cinta akan mengeluarkan darah baru yang lebih sihat.

 Jamu Jalinan Cinta mengandungi herba lempoyang, kunyit putih yg akan mematikan kuman-kuman kudis atau bisul dan kanser. Untuk pengetahuan anda, Jamu Jalinan Cinta mengandungi 43jenis ramuan herba temasuk rempah ratus yang buang angin dan melancarkan darah untuk menyembuhkan luka-luka, bisul, kudis, kayap dan nanah.

Jamu ini juga sesuai dimakan oleh setiap wanita & anak dara yang mengalami masalah jerawat kritikal.....

KHASIAT:-
- tidak bersifat utk merapatkan faraj.

TETAPI:
- mengeluarkan darah2 kotor dalam badan sprt darah nifas,
- membuang angin dari dalam badan
- bersifat melancarkan peredaran darah,
- membanyakkan air susu,
- mencepatkan luka2 kering dan sembuh
- mematikan kuman-kuman dan unsur-unsur penyebab kanser
- menyembuhkan luka2, kudis/bisul, jerawat, kayap, dan nanah

KANDUNGAN RAMUAN:-
- madu,
- belut,
- ikan haruan, dan
- rempah ratus wanita seperti
manjakani,
kacip fatimah,
lempoyang,
kunyit putih dll...
mengandungi 43 jenis ramuan

CARA PEMAKANAN:-
2 biji selepas sarapan dan 2 biji
malam selepas makan malam (6ptg)

PERHATIAN:
jika bayi menyusu badan… jika terdapat gumpalan taik mata pada baby
-  ibu dinasihatkan berhenti dahulu dari terus memakan jamu tersebut kerana baby panas.
- baby hendaklah dinaturalkan kembali dgn air suam atau air kosong.
- JJC ni bukan hanya utk org lepas bersalin sahaja...
- JJC juga boleh dimakan oleh setiap wanita & anak dara utk menaikkan seri wajah...
- JJC juga boleh dimakan oleh anak dara tetapi tidak digalakkan kecuali anak dara yg mempunyai masalah seperti jerawat yang kritikal, parut diwajah/kulit badan, mengalami luka dalaman...
I
ni kerana JAMU JALINAN CINTA
dirumus khas dengan ramuan ikan haruan dan gamat dimana ia mampu melicinkan kulit dan menggebukan serta menghapuskan jerawat.

INFO TAMBAHAN:-
Q: Hari keberapa dalam pantang boleh start makan JJC ni?
A: 1 minggu pertama habiskan antibiotik hospital tetapi disebabkan selalunya lepas bersalin
sehari ke dua hari wanita bersalin akan diserang sejuk2.. sudah boleh seperti yang disarankan dgn bezakan waktu makan ubat dan jamu jarakkan 2 jam. sewaktu baby kuning minta relax dulu jika menyusukan bayi. jika tak menyususkan bayi boleh makan seperti biasa.

Q: Sebotol Kapsul jamu jalinan cinta ni cukup utk berapa lama?
A: 1 botol mengandungi 40 biji dgn harga RM 48.00

Q: Nak kene makan berapa botol? dan nak makan berapa lama?
A: Maknanya sebotol utk 10 hari shj..kena ada bekalan 3@4 bottol utk dlm pantang kan.

Q: Habis pantang bole trus makan JAD ke?
A: Boleh kerana tiada pertembungan herba yang banyak dan kandungan manjakani dan kacip fatimah didalam ramuan jamu bersalin tidak tinggi. maka boleh sambung dgn JAD…mksudnya keguguran pun blh makan teruskan sbb xde nk menyusukan baby.


GEL AMANI (Penawar Sakit Lutut)


GEL AMANI
(Penawar Sakit Lutut)


OFFER!!!
RM100.00 -- percuma pos laju


Apa itu Gel Lutut Amani dan bagaimana ia boleh bantu anda ?

Gel AMANI diperbuat daripada perpindahan Teknologi BIOTEX yang terkenal di Amerika Syarikat. Ia di perbuat daripada sejenis bahan semulajadi dari getah pokok pine.
Ia mempunyai kemampuan yang amat luar biasa dalam menembusi kulit dan telah menunjukkan keupayaan untuk menyembuhkan keradangan dan kerosakan tisu.
Kajian yang telah dilakukan menunjukkan bahawa perpindahan teknologi BIOTEX ini amat berkesan untuk digunakan dalam rawatan kerosakan tisu dan keradangan.
Kemampuan dan kehebatan Gel Lutut Amani

Gel Lutut Amani boleh bantu anda yang alami sakit pada bahagian lutut terutamanya anda yang hadapi sakit lutut yang kuat.

Gel Lutut Amani boleh bantu untuk :

=>  Menyembuhkan arthritis (sakit lutut akibat kehilangan pelincir).
=>  Menyembuhkan sakit lutut akibat kecederaan.
=>  Menyembuhkan sakit sendi.
=>  Menyembuhkan sakit tulang.
=>  Menyembuhkan sakit otot.
=>  Melegakan sakit akibat gout peringkat awal.


Bagaimana Gel Lutut Amani Bertindak ?

Untuk menggunakan Gel Lutut Amani dan mendapat hasil yang baik anda perlu :
1)   Bersihkan terlebih dahulu bahagian yang sakit.
2)   Sapu gel di bahagian yang sakit dengan sekata.
3)   Biarkan bahagian yang telah disapu dengan gel terbuka selama 10 minit.
4)   Sapu 3 kali sehari.

Jika tahap kronik mestilah sapu setiap 4 jam.
Gel Amani bertindak meresap masuk kedalam otot dan tulang. Penggunaan Gel Lutut Amani secara berterusan akan membantu menghantar darah yang mengandungi segala zat yg diperlukan untuk memasuki ruang-ruang kosong yang cedera untuk proses penyembuhan.


Kenapa Gel Lutut Amani sangat istimewa ? 

Setiap Gel Lutut Amani telah dibotolkan dalam kuantiti 60ml. Amat mudah untuk dibawa ke mana-mana.

=> Bahan utamanya adalah dari getah pokok pine yang sememangnya tidak mempunyai steroid dan sangat di sokong oleh komoditi Eropah.
=> Ianya adalah produk yang dijamin HALAL dan 100% produk Bumiputra Muslim. Telah mendapat kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).
=> Dihasilkan khusus bagi penghidap sakit lutut, sendi, tulang dan otot.
=> Dapat membantu penyembuhan keradangan dan kerosakan tisu.
=> Tidak meninggalkan kesan sampingan. Jadi ianya sangat selamat untuk digunakan.
=> Dalam masa 7 hari perbezaan besar dapat anda rasai.

PINTAR FACIL (ALAT MENGECAT PINTAR)


PINTAR FACIL
(Alat Mengecat Pintar)
RM25.00
*Caj Pos RM10 SM / RM15 SS


* Alat untuk mengecat dinding lebih sempurna
* Mudah digunakan
* Jimat waktu dan tenaga
* Rol berguna dapat mencakupi hingga 30 meter persegi ruangan dinding tanpa cat menitis
* Cat dituang dan disimpan di dalam roller
* Menjimatkan masa dan mengelakkan untuk naik dan turun tangga ketika mengecat berulang kali




The product comes with a number of extension poles which allows you the freedom and flexibility to extend up to 37" for those hard to reach areas such as stairs hallways, ceilings and etc. The roller is of a high quality and very durable and is guaranteed to provide a totally professional finish on textured, smooth and flat surfaces. Use it indoors or outside no problem and it will control paint flow allowing you to minimise waste economically. The Pintar Facil paint roller system holds over 1 litre of paint and you will find it simple and quick to fill using the paint jug which is provided with this product.

AMAZING ARMS (2 set)


AMAZING ARMS
RM35.00
*Caj Pos RM6 SM / RM9 SS

*Set of 2 includes 1 Black and 1 Pearl

This super-sheer, light-as-air garment turns flabby arms into fabulous, slimmer-looking arms instantly! The secret is in the 4-way stretch technology that gives the illusion of thinner, firmer arms. Front hook- and snap closure. As Seen On TV Amazing Arms hides cellulite and blemishes and turns sleeveless tops and dresses into a new wardrobe!



BABIES BLINK GOLD EDITION



BABIES BLINK GOLD EDITION
(NEW BY LYANAZ BEAUTYCARE)
RM189.00 SM / RM195.00 SS
RM150.00 SM / RM155.00 SS
*Pos Laju Percuma

KEISTIMEWAAN BABIES BLINK GOLD EDITION:

-MENCERAHKAN WAJAH SEHINGGA 12 KALI GANDA
-MENGHILANGKAN PARUT DALAM DAN PARUT JERAWAT
-MENGHILANGKAN BINTIK HITAM SERTA JERAGAT
-MENGIKUT PENGALIRAN DARAH DAN HORMON BAGI MENCERAHKAN DENGAN SEKATA
-MELEMBAPKAN DAN MEMBERI KESAN YG SEIMBAGKAN PADA TEKSTUR KULIT
-DI PERKAYA KAN OLEH ARBUTIN DAN GLUTATHIONE SERTA SERBUK MUTIARA DAN VITAMIN E DAN JUGA TRENXAMIC ACID
-MEMBERIKAN KULIT AGAR TAMPAK SEKATA DGN ANGOTA BADAN
-MENGHILANGKAN JERAWAT NASI DAN BINTIK HITAM
-MENGHILANGKAN RASA GATAL PADA MUKA
-MENGHILANGKAN RASA SENSITIF PADA KULIT MUKA
-MENEGANGKAN KULIT MUKA 
-MEMBERIKAN KULIT AGAR TAMPAK MERAH JAMBU
-MEMBERIKAN WAJAH AGAR TAMPAK TEGANG SEPERTI INJECTION BOTOX
-MEMBEKALKAN VITAMIN C
-MENGHILANGKAN JERAWAT PARAH SEPERTI RESDUNG DAN NANAH
-TANPA MENINGGALKAN KESAN TERSUMPAT DAKI PADA KULIT WAJAH
-DI PERKAYAKAN DENGAN SERUM PATI BUAH BADAM,BAUH KIWI DAN JUGA TOMATO ORGANIK,DAN PATI ANGGUR HIJAU SERTA JUGA ORGANIC POTATO SERUM BAGI MENGHILANGKAN PARUT2 DAN JUGA ALAHAN PADA KULIT YG SENSITIF,SERUM BIJI BUNGA MATAHARI

KANDUNGAN:
●ARBUTIN SOAP 60 GRAM X 2 PCS
●12 IN 1 FRESH TONER 60 ML X 1 PCS
●MULTI WHITE CREAM 40 GRAM X 1 PCS
●12 IN 1 TREATMENT CREAM 40 GRAM X 1 PCS
●LASER GLUTATHIONE CREAM GEL 20 GRAM X 1 PCS (FREE)

NOTA:

***PENGGUNAAN UNTUK 4 BULAN