SARUNG BOTOL SUSU (Milk Bottle Insulated Cover)

SARUNG BOTOL SUSU 
(Milk Bottle Insulated Cover)
RM28.00
*Caj Pos RM6 (SM) / RM10 (SS)

Soft plush hugger keeps the milk warm
Easy for baby to hold
Elastic design fits all standard baby bottles and sippy cups
Bottle window to check on liquid  
Machine washable
An adorable shower gifts.
Approx 9" x 6" x 5"

Desgin : Duck or Turtle

7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE

7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
RM110.00
RM85.00
*Caj Pos RM7 (SM) / RM12 (SS)

WHITENING 7 DAYS TERBUKTI BERKESAN!
PENCERAHAN SEAWAL 7 HARI!!

KESAN PERUBAHAN SEAWAL 1 HARI
SENANG, MUDAH DAN CEPAT. 

7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE HANYA BUKA DAN MINUM DENGAN RASA GABUNGAN BERRY DAN DELIMA JUGA KEBAIKAN UNTUK DALAMAN.


KEISTIMEWAAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE

✔ Memutihkan dan mencerahkan seluruh badan serta muka.
✔ Mensekatakan tona kulit.
✔ Mampu menghilangkan masalah kulit seperti bintik-bintik hitam, jerawat, parut jerawat dan jeragat pada muka dan badan.
✔ Kulit akan menjadi pinkish serta gebu seawal 7 hari.
✔ Meningkatkan imuniti badan.
✔ Anti penuaan.
✔ Menganjalkan payudara.
✔ Mengawal berat badan dan tidak menggemukkan.
✔ Sesuai diambil oleh wanita dan lelaki serta semua peringkat umur.
✔ Boleh diambil oleh wanita mengandung & menyusukan bayi.
KANDUNGAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
✔ L-Glutathione, Kolagen ikan dan serbuk mutiara - Untuk pencerahan, keanjalan dan melembabkan kulit selain untuk antipenuaan
✔ Stevia, Garam Buluh, Vitamin C, Mineral dan Multi Vitamin - Membantu meningkatkan kesihatan dalaman dan  imuniti badan
✔ L-Carnitine dan Chito Glucacant - Mengawal berat badan!

CARA MENGAMALKAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
✔ 1 botol (120ml) bertahan selama 5 hari.
✔ 1 hari minum 2 kali (waktu pagi dan malam semasa perut kosong)
✔ 1 box - 6 botol - tahan sebulan - 12ml untuk setiap kali minum

​Kandungan 1Box = 6botol

BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB

BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB
(200gm)
RM70.00
RM48.00
*Caj Pos RM6 (SM) / RM10 (SS)

MUKA dah cantik dan cerah tapi SAYANGNYA tangan gelapp...!!
Untuk menjaga kecantikan jgn hanya tumpukan pada muka sahaja, badan pun mesti putih gebu selaluuu. Hapuskan daki yang ada dan dapatkan kulit yang cerah dan lembut. Tiap2 hari kulit anda terdedah dengan kotoran
lebih baik sental dengan produk BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB.
Jangan biarkan kotoran bertempek pada badan anda.



DIGUNAKAN KHAS UNTUK :-

✔ Ketiak
✔ Tangan dan lengan
✔ Celah peha
✔ Tempat2 yg berdaki degil.

KANDUNGAN BVR BUBBLE LICIOUS 
GOLD SCRUB

✔ Vitamin C
✔ Vitamin E
✔ Collagen
✔ Milk
✔ Pure Smooth Salt
✔ Micro Pure Gold
  
KHASIAT BVR BUBBLE LICIOUS 
GOLD SCRUB

✔ Mencerahkan dan memutihkan kulit
✔ Melicinkan kulit
✔ Menegangkan kulit
✔ Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
✔ Melembabkan kulit
✔ Menghilangkan parut
✔ Menanggalkan daki lama dan degil
✔ Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,panau, dan kurap
✔ Menghaluskan kulit

BELLA FORMULA SINUS CURE (Rawatan Resdung Sinus Dalam Masa 7 Hari)

BELLA FORMULA SINUS CURE 
(Rawatan Resdung Sinus Dalam Masa 7 Hari)
RM60.00 (SM) / RM65 (SS)
RM48 (SM) / RM50 (SS)
*Pos Laju Percuma

FORMULASI BARU

PACKAGING BARU

ADA EXTRA 10 KAPSUL


ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT??

1) Hidung tersumbat 
2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
7) Hidung berair
8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
10)Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
11) Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.
12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
13) Pening kepala.
14) Hidung tersumbat.
15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
17) Demam atau rasa tidak sedap badan.
18) Kurang deria rasa atau bau.
19) Kelesuan.

Itu adalah tanda2 anda mengidap masalah RESDUNG! jom cuba atasi ia dengan kapsul Sinus Cure, keluaran Bella Formula sebelum ia melarat dan merebak ke organ badan yang lain! Di formulasikan untuk mengatasi masalah Resdung (Sinusitus) dan jerawat yang bernanah. Perlu diingat resdung juga merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit dan ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kerosakan kulit muka dan anggota badan.

Diformulasi untuk rawatan resdung/sinus dalam masa 7 hari!
Dapatkan rawatan awal sebelum masalah menjadi lebih kronik, tanpa pembedahan, tanpa kesakitan.
100% selamat dan insyaallah berkesan tanpa kesan sampingan.
No. Kelulusan KKM : MAL20032280T

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN


GLOW GLOWING BEAUTY SKIN
RM69.90 SM / RM73.00 SS
*Pos Laju Percuma




LITTLE BRESS HANGING SCARF ORGANIZER (Penggantung Skaf)

LITTLE BRESS HANGING SCARF ORGANIZER 
(Penggantung Skaf)
RM18.00 (SM) / RM21.00 (SS)
*Pos Laju Percuma

Organize your beautiful scarves with this hanging scarf holder with 16 rings. Making it easy to see at a glance which ones may go with your outfit for the day. 

Colors: black, pink
Material: polyester
Dimensions: 37 x 45 cm
Note: Hanger not included.

SELFIE SKINCARE


SELFIE SKINCARE
RM69.90
*Percuma pos laju

SELFIE Skincare, dari pengasas rangkaian produk PERLA COFFEE / COKLAT sebelum ini.. SELFIE SKINCARE BY IRICH BEAUTY CARE bertindak secara lembut pada permukaan kulit wajah tanpa penggelupasan dan sesuai untuk semua jenis kulit. Boleh diguna seawal usia remaja, lelaki atau wanita..




SELFIE SKINCARE bebas dari bahan kimia berbahaya seperti merkuri atau hidrokuinon. Ia diperkaya dengan kandungan kompleks peptide (agen antioksidan) yang memberikan kesan awet muda. Kulit akan tampil lebih anjal, tegang dan lembut selepas setiap kali penggunaan. 

BAHAN UTAMA SELFIE SKINCARE

✔ ALPHA ARBUTIN - Arbutin merupakan ekstrak tumbuhan yang
membantu mencerahkan kulit dengan cepat dan berkesan, memudarkan bintik-bintik hitam pada kulit, merawat kulit, tidak berbahaya, tidak mengandungi merkuri, selamat digunakan dan tiada kesan sampingan.
✔ Ekstrak tumbuhan : ekstrak mentimun, ekstrak licorice
✔ Vitamin E
✔ Kompleks peptide untuk anti penuaan
✔ Diperbuat di kilang bertaraf GMP
✔ Selamat digunakan dan ada kelulusan KKM.

MANFAAT UTAMA SELFIE SKINCARE

✔ Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan
✔ Menjadikan kulit 'glowing' secara natural
✔ Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya
✔ Anti-penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda
✔ Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit
✔ Mengecutkan dan menghilangkan jerawat & jeragat
✔ Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat
✔ Menghilangkan kesan lebam di bawah mata
✔ Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan
✔ Mengecilkan pori-pori

KENAPA SELFIE SKINCARE?

✔ Produk ini Selamat, Halal, Tiada Bahan Kimia Terlarang.Bebas hydraquinone
✔ Mendapat Kelulusan Dari Kementerian Kesihatan Malaysia
✔ Buatan malaysia dan kilang bertaraf GMP, 100% produk Muslim
✔ Khidmat Nasihat Dari Pakar Kecantikan Yang Berpengalaman
✔ Pencerah kulit yang unggul untuk tona wajah yang sempurna dan sekata
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit
✔ Skincare pertama yang mengandungi Alpha Arbutin iaitu agen pencerahan unggul : Memberikan tona kulit yang lebih cerah dan sekata
✔ Kompleks peptide : Memberi kesan anti penuaan, kulit lebih anjal, tegang dan lembut berkilat
✔ Ekstrak tumbuhan semulajadi seperti mentimun, licorice serta vitamin E sangat membantu dalam perawatan kulit wajah bermasalah
✔ Selamat untuk ibu mengandung

KELEBIHAN SELFIE SKINCARE

✔ Memutihkan dan mencerahkan warna kulit
✔ Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
✔ Menyamarkan & menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah
✔ Mengecilkan pori-pori
✔ Menegangkan wajah
✔ Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
✔ Mengatasi masalah jeragat dan jerawat
✔ Mengurangkan garis-garis halus serta tanda-tanda awal penuaan

PERLA EXCLUSIVE

PERLA EXCLUSIVE
RM150 (SM) / RM160 (SS)
RM135 (SM) / RM145 (SS)
*Pos Laju Percuma

Bagi yang mementingkan kecantikan dalaman dan luaran, Perla Exclusive adalah pilihan yang tepat kerana Perla exclusive bukan sahaja mampu mencerahkan kulit wajah malah berkesan untuk kesihatan dalaman dan seluruh tubuh badan 

Dengan formulasi bahan-bahan terbaik dan gred triple A Perla Exclusive terbukti dapat membantu menyelesaikan masalah wanita dimalaysia dengan kesan seawal 3 hari. Pihak syarikat telah menerima banyak testimoni dimana rata-rata pengguna telah berpuas hati dengan hasilnya. 

FUNGSI PERLA EXCLUSIVE
* memperbaiki sel-sel kulit yang rosak.
* menjadikan kulit lebih putih,lebih gebu dan lebih berseri
* mengekalkan wajah awet muda
* dapat mencerahkan dan lebih menggebukan kulit seluruh badan
* dapat mengecutkan,mengurangkan jerawat serta menghilangkan jerawat
* mengatasi masalah kulit kusam
* menghilangkan jeragat 
* menambahkan tenaga
* memontokkan payudara
* menaikkan punggung
* mengatasi masalah keputihan dan mengetatkan vagina
* menaikkan payudara
* menjadikan payudara sentiasa tegang
* mengawal selera makan menjadikan berat badan yang ideal
* mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
* Menganjalkan kulit yang melendut.
* melambatkan proses penuaan.
* Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
* Menghalang jangkitan pada vagina 
* Mengetakan vagina.
* Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
* Mengurangkan kesakitan dan kesukaran kitaran haid.
* Mewujudkan satu kitaran haid yang tetap
* Mencegah kekejangan, menahanan air dan kerengsaan semasa kesakitkan haid.
* Mengimbangkan, membina dan mengharmonikan sistem pembiakan wanita bagi menggalakkan komutan sihat
* Menyokong kesegaran kesihatan bauan faraj (vaginal flora) dan mengelak kerengsaan dan jangkitan.
* Mehilangkan keletihan, memudahkan gejala menopaus dan menggalak kesejahteraan emosi.
* Memanjangkan jangka tenaga semasa intiman suami isteri.
* Membantu menyelesaikan masalah sembelit

LOLLY'S PINK SWEET SCRUB


LOLLY'S PINK SWEET SCRUB
RM45 SM 
*Caj pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

Jom try guna LOLLY'S PINK - scrub utk muka dan bibir

Seminggu tu guna 2 atau 3 kali je. Cara pengunaan yang sangat mudah. Sapu kat muka dan bibir, urut perlahan dan rasai kelembapan semulajadi hanya dalam masa 5 minit sahaja






MYMI WONDER PATCH


MYMI WONDER PATCH
1 kotak @ 5 keping 
(saiz perut patch: 198 mm x 315 mm)

RM45.00 (1 kotak / 5 keping)
*Percuma Pos Laju

KURUS & RAMPING DENGAN MUDAH

Bahan-Bahan Utama Mymi Wonder Patch:
Bahan-bahan semulajadi asal (Sophori coside, Salicornia herbacea, Capsaicin, Catechin, kafein)

MYMI WONDER PATCH merupakan cara yang paling selamat, tiada kesan sampingan, selesa, senang dan berkesan!! Anda dapat mengalami kehilangan lemak badan anda bukan shj di bahagian perut, malah seluruh badan juga tanpa mengira masa bekerja, tidur atau senaman!


Kelebihan Mymi Wonder Patch: 
* diluluskan oleh FDA.
* kempiskan perut, membakar lemak dan menggalakkan metabolisme.
* target uatam lemak dan selulit sekitar perut.
* Sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai masa untuk bersenam.
* Sesuai untuk seluruh badan, muka, perut, kaki dan lengan.
* Tahan selama 8 jam.
* Mengandungi kafein dan lain-lain bahan-bahan lada dan berkesan membakar lemak, pinggang nipis.
* reka bentuk yg sangat unik, utk kawasan besar seperti perut utk menurunkan berat badan terutama bahagian perut, ia juga melindungi pusat.


Formula dan design terbaru sesuai digunakan oleh ibu menyusu dan tiada pantang larang waktu penggunaannya.

✔ Kesan berkekalan panjang sehingga 8 jam
✔ Hanya tampal sebelum tidur
✔ Menyeraikan lemak/selulit pada dan di sekeliling perut
✔ Mengurangkan lemak pada perut



BAHAN UTAMA DALAM MYMI WONDER PATCH

✔ Sophoricoside
✔ Catechin
✔ Capsaicin
✔ Caffeine
✔ Sallcornia herbacaa

JUTADARA AURORA


JUTADARA AURORA
RM198.00
RM155.00
*Pos Laju Percuma

Jutadara by Aurora adalah suplimen kesihatan dan kecantikan khusus untuk wanita . Diperkaya dengan 100% herba , Jutadara by Aurora mempunyai khasiat seperti dibawah :

- memberi tenaga dan mencegah kelesuan
- menegetatkan otot faraj 
- merawat masalah keputihan dan senggugut
- mencantikkan dan menyihatkan kulit 
- menaikkan , membesarkan , menegangkan aset atas dan bawah wanita 
- menstabilkan hormon 
- menyuburkan rahim dan merawat masalah dalaman 

FAQ mengenai Jutadara by Aurora - Set Aurora Dara 
 1 . Anak dara / belum berkahwin boleh makan ke ? 
- Boleh sis . Sebab ada banyak lagi khasiat lain selain daripada mengetatkan Miss V . Senggugut boleh dikurangkan , keputihan , breast cantik menawan dan migrain pon boleh dirawat .

2 . Masa berpantang boleh makan ?
- Lagi la boleh sis . Sebab berpantang amat memerlukan jamu untuk kecutkan rahim , rawat masalah dalaman , ketatkan Miss V dan banyak lagi . Jutadara by Aurora adalah jawapannya . 100% herba dgn gabungan hebat ramuan lain .

3 . Menyusu boleh tak ?
- Boleh . Dos cuma dikurangkan sekali sehari bagi mengelakkan susu kering . Banyakkan minum air .

4 . Masa period boleh makan tak ?
- Boleh sangat2 . Cuma dimakan pada hari ke 3 period . Hari pertama sampai kedua tak payah makan .
Jutadara by Aurora adalah suplimen kesihatan dan kecantikan khusus untuk wanita . Diperkaya dengan 100% herba , Jutadara by Aurora mempunyai khasiat seperti dibawah :

- memberi tenaga dan mencegah kelesuan
- menegetatkan otot faraj 
- merawat masalah keputihan dan senggugut
- mencantikkan dan menyihatkan kulit 
- menaikkan , membesarkan , menegangkan aset atas dan bawah wanita 
- menstabilkan hormon 
- menyuburkan rahim dan merawat masalah dalaman .

Produk diluluskan KKM dan lulus ujian terhadap 113 jenis racun dan dadah daripada Pusat Racun Negara . Rujukan : PRN2014/269 , PRN2014/270 .

Jutadara by Aurora - Set Aurora Dara tu ada 2 jenis dalam satu kotak tu . Masing2 ada 30 biji . Tahan sebulan senang cerita sebab makan sepasang setiap malam (sebiji Dara 01 and sebiji Dara 02) . 

Kt bawah ni fungsi kedua-dua produk :

1. Dara 01 berfungsi mencantikkan bentuk payudara dan punggung. Bukan sahaja mencantikkan, tetapi membentuk, membesarkan serta menegangkan. Puting payudara akan kelihatan kemerah-merahan manakala punggung semakin melebar.

2. Dara 02 pula berfungsi mencantikkan kulit serta merawat kulit bermasalah melalui proses detoksifikasi. Bukan itu sahaja, ia mampu merapatkan otot faraj (Miss V), membuatkan anda kekal awet muda serta memberi tenaga. Angin-angin didalam badan serta 1001 masalah dalaman wanita termasuk keputihan mampu dirawat. Bentuk badan juga akan semakin langsing. Badan pasti lebih sihat!



HOT SHAPERS PANTS



HOT SHAPERS PANTS
RM65.00 (SM) / RM70 (SS)
*Caj Pos Laju Percuma

*Direka untuk lebih pengeluaran peluh

Benefits of Hot Shaper Pant
- You will lose weight
- Maximizes fitness routines
- Slim waist tummy and tights
- Increase your core body temperature
- Improve your overall well-being

What’s Hot Shapers
Hot Shapers are fitness for everyday wear. Designed with Neotex smart fabrics technology that increases core temperature helping your body sweat, sweat, sweat & sweat more while wearing them during daily activities.

How they work?
The Neotex smart fabrics technology in Hot Shapers increases core temperature during your daily activities, at home, exercise, sports, walk, run, baby walk or any physical activity. Hot Shapers clothing can be worn while active regardless of what you are doing.



Washing instructions:
It is recommended to wash it after each use, particularly after exercising. Hand wash in cold water with a soft detergent. Squeeze out and drain.

- Hand Wash 30°C 
- Do Not Tumble Dry    
- Do not bleach
- Do not iron     
- Do not wring  
- Do not dry clean
- Line Dry / Hang Dry

Warning: DO NOT tumble dry, DO NOT wring and DO NOT Iron your Hot Shapers

Recommendations: For better results, wear them everyday even if you are not exercising, the most you use your Hot ShapersTM the better result you’ll get. We suggest that wearing Hot ShapersTM shall be complemented with a healthy diet and good hydration. 

NAKED3 EXTRA LENGTH MASCARA (10ml)


NAKED3 EXTRA LENGTH MASCARA (10ml)
RM13.00
*Caj Pos RM6 (SM) / RM9 (SS)




LAMAZE MUSICAL INCHWORM TOY (Soft Toy Ulat Bermuzik)



LAMAZE MUSICAL INCHWORM TOY 
(Soft Toy Ulat Bermuzik)
SIZE: 60cm (L) x 8cm (W) x 6cm (H)  
PRESS THE MOUTH TO PLAY MUSIC
RM22.00
*Caj Pos RM8 (SM) / RM12 (SS)

LAMAZE MUSICAL INCHWORM TOY memang kegemaran bayi.  Boleh di peluk, ramas, ada bunyi, ada kriket sound, ada rattlle dan macam-macam lagi. Size pula ngam-ngam dengan badan kecilnya. Bagi yang mencari hadiah untuk melawat bayi baru lahir, inilah hadiah yang paling sesuai. Pasti rakan anda gembira.

Ciri-ciri yang sesuai untuk bayi 0-24 bulan :

✔Materials: Fabric seakan velvet lembut, satin tiruan, reben dan diisi dengan kapas
✔Measurement: Approximately 60cm panjang.
✔Bunyi : Fun rattles, squeaks, crinkles and jingles with interesting textures to touch and chew.
✔Plays sound when the inchworm's head is hugged.
✔At over 60cm long your baby won't be able to stop cuddling this soft and colourful musical inchworm.
✔Great tummy time toy. Inchworm's belly features a measure in both inches and centimetres and his body has a variety of different textures.


Product Description :
A large easy-to-hold soft rattle that baby will love! At over 60cm long your baby won't be able to stop cuddling this soft and colourful musical inchworm which makes it a great tummy time toy. This musical inchworm’s belly features a measure in both inches and centimetres and a variety of different textures on its body. 

SUPER WHITE TRIAL PACK 4 IN 1 FARRABEAUTY SKIN CARE


SUPER WHITE TRIAL PACK 4 IN 1 
FARRA BEAUTY SKIN CARE
RM80 SM / RM85 SS

OFFER:  RM70 SM / RM75 SS 
(*FREE pos laju)


Super White Trial Pack 4 in 1 keluaran Farra Beauty Skin Care dilengkapi dengan Super White & Gel, Facial Soap 2 in 1, Day Cream (SPF 35) serta Night Cream Hydra Whitening yang diperkaya dengan khasiat kolagen dan sarang burung khusus untuk merawat masalah pigmentasi, jerawat dan kulit berminyak.

Super White & Gel (5 ml)

Facial Soap 2 in 1 (40 ml)
Day Cream SPF 35 (5 gm)
Night Cream Hydra Whitening (5 gm)


KHASIAT SUPER WHITE TRIAL PACK 4 IN 1 - FARRA BEAUTY SKIN CARE

Meningkatkan kecerahan kulit wajah

Meningkatkan kehalusan kulit
Membantu memudarkan kesan parut
Mengecutkan kesan jerawat
Meningkatkan keanjalan kulit
Mengurangkan kesan jeragat, kedutan dan garis-garis halus
Menyingkir sel kulit mati
Mengurangkan masalah kulit berminyak
Melindungi kulit daripada kerosakan akibat sinaran UV
Melambatkan proses penuaan kulit
Mengatasi masalah pigmentasi
Menjadikan tona kulit lebih sekata
Mengecilkan liang pori

MINI COOLER FAN (Kipas Mini Penghawa Dingin)


 MINI COOLER FAN 
(Kipas Mini Penghawa Dingin)
RM28.00
*Caj pos RM7 (SM) / RM9 (SS)

Kipas mini penghawa dingin yang menyejukkan ini terbina ekslusif di mana litium ion bateri yang boleh dicas semula, mudah alih dan tanpa kipas!  Selamat untuk kanak-kanak.

Basahkan span (tersedia) dengan air sejuk untuk kesan sejuk terbaik!  Boleh juga titikkan beberapa titik pewangi di atas span untuk menikmati aroma yang segar dan lebih rilex.  Terdapat dalam 4 warna pilihan iaitu:  putih, pink, biru dan hitam.  

Alat penyejuk yang boleh ditambah wangian udara sebagai fungsi tambahan yang luar biasa!



Description
  • Rechargeable lithium-ion battery
  • After fully charged it can continuosly operates for 1 hour
  • Fan and air-conditioning mode
  • Rinse the sponge with cold water for best cooling effect
  • Mini in size and portable
  • Sleek, wear it on your hand
  • Stainless steel stand
  • Detachable design for easy cleaning
  • Colour: White, Pink, Light Blue, Black
  • Rechargeable for more than 500 times
  • Dimension: 11.5cm (W) x 6.6cm (D) x 3.5cm (H)
  • Weight: Approx 183g
  • Materials: ABS and electronic components
  • In package: Mini Cooler Fan, USB Cable, Sling




MOLLY DOLL FOUNDATION (With SPF 50 & Collagen)

MOLLY DOLL FOUNDATION 
(With SPF 50 & Collagen)
RM55.00
RM48.00
*Pos Laju Percuma 

WAJAH BARU MOLLY BB DOLL CREAM KEGEMARAN RAMAI

Kini formulasi diperbaharui dengan pertambahan kolagen dan minyak badam, ia bukan sahaja menutup cela dan parut, tapi membantu menghalus, menyemaratakan tona malah mampu meremajakan semula kulit si pemakai!

Apa itu MOLLY BB DOLL CREAM ?

Berbeza dengan foundation lain, Molly BB Doll bukan sahaja krim asas solekan yang tahan lama malah ia mampu menutup cela secara keseluruhan, mengecilkan pori2 terbuka dan mengurangi kesan parut secara lembut dan semulajadi agar kulit kekal sihat dan terawat walau pun anda sedang mekap Ia juga bertindak sebagai agen anti penuaan, membantu merawat jeragat dan kedutan halus serta lingkaran gelap di bawah mata. Ia sesuai dengan pelbagai jenis kulit, termasuk kulit sensitif.

KEISTIMEWAAN MOLLY BB DOLL CREAM :

~ Tidak berminyak dan tahan sehingga 18 jam!
~ Semua dalam satu krim. Tidak perlu lagi pelembab, krim jerawat, pelindung UV dan krim pencerah lain untuk wajah
~ Penambahan KOLAGEN membantu kulit anjal dan tegang sentiasa.
~ Mengandungi GLUTATHIONE untuk mencerahkan kulit
~ Bertekstur halus. Hanya sedikit calitan mampu menyamaratakan tona kulit, dan tampil segar bermaya.
~ Mengekalkan kelembapan kulit yang optimum, mengurangi minyak, jerawat, parut dan kesan penuaan awal seperti kedutan halus dan jeragat.
~ Meningkatkan keanjalan kulit, mengurangi lingkaran gelap dan kantung di bawah mata.
~ Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
~ Anti rekahan dan anti penuaan.
~ Tidak perlu pakai bedak untuk kesan glowing.
~ Membantu mengecilkan pori-pori terbuka dan merawat tekstur kulit.
~ Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.
~ Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.
~Menjadikan kulit halus, licin dan gebu.
~ Mempunyai SPF50 untuk pelindungan UV, punca kulit rosak, kering dan kusam.