SLIM & TONE LEGGINGS


Genie Women's High Waist Seamless Slim & Tone Leggings
They fit very good and make you look slim. I wear them under my jeans, with a long sweater and I have even worn them under my casual dresses at school. I absolutely love them!!! You will look fabulous with these on!!!

High waist seamless legging features a built in invisible shaper with 5 zones of comfortable compression targeting your trouble areas
Zero-cling silky soft finish lets fabrics move freely without sticking and clinging
Built in invisible high waist shaper helps eliminates extra layers while concealing lumps, bumps, cellulite and bulges
Smoothing and toning from under the bra to the ankles
Made with the finest craftsmanship on a Santoni machine
The Slim and Tone Legging by Genie™ is the comfort all women wish for! 5 zones of comfortable compression targeting your trouble areas (Entire mid-section & love handles, hips, buttocks, inner thighs and outer thighs)

Mid-section/Love Handles: High waist, one-piece seamless construction helps slim & flatten your upper abs, lower abs, core and love handles.

Hips: Medium control helps slim and control hips

Buttocks: Comfortable compression helps reduce the appearance of cellulite giving you a firmer, lifted more shapely buttocks

Inner thighs: Inner thighs are compressed to appear thinner and leaner

Outer thighs: Smooths & tones outer thigh bulge.

Recommended Size Chart:
S: Size 4-6, Waist 27"-28"
M: Size 8-10, Waist 29"-30"
L: Size 12-14, Waist 31"-32"
XL/1X: Size 16-18, Waist 33"-34"




MZ SECRET BOTOX CREAM

MZ SECRET BOTOX CREAM

♡RM120.00 -- Free Pos Laju!!!

WAJAH TERASA TEGANG DAN GEBU SEAWAL 14HARI!

Botox Cream membantu mencerahkan kulit, menghilangkan jeragat, jerawat, garis-garis halus di muka, menghilangkan cela dan lain-lain.

Botox cream ni boleh dipakai untuk siang dan juga malam.  Senang dan mudah! Hanya sapu di muka setiap pagi dan malam!

Botox Cream ini sangat sesuai untuk semua masalah kulit normal atau sensitif. Juga boleh gunakan oleh semua golongan umur dari 18 tahun sehingga umur 60 tahun.

Kelebihan Botox Cream :

♥MENEGANGKAN KULIT WAJAH
♥MELAMBATKAN PROSES PENUAAN
♥KULIT TAMPAK AWET MUDA
♥MENGHILANGKAN MASALAH GARIS-GARIS HALUS
♥KULIT NAMPAK PUTIH SECARA NATURAL
♥KULIT SEKATA DAN TIDAK BERMINYAK
♥PORI MENGECIL
♥MENGHILANGKAN JERAWAT & PARUT JERAWAT

Keistimewaan Botox Cream :

♥KESAN DAPAT DILIHAT SEAWAL 14 HARI PENGUNAAN
♥BEBAS KESAN SAMPINGAN/NEGATIF
♥DIJAMIN HALAL
♥MENDAPAT KELULUSAN KKM

TOUCH PURSE


TOUCH PURSE
Make Calls & Use Your Phone from Inside The Purse. Works with Any Smartphone
RM29.00 (SM) / RM33.00 (SS)
*Pos Laju Percuma

Amazing Touch-Through Technology!

Clever smart shield cover protects your phone while allowing you to use it without taking it out. Fits virtually any size touch screen phone & works on speaker mode so you don’t have to remove your phone to make or receive calls. 

Black 6” x 3¼” nylon/poly import comes with 8½” wrist strap & 2” wide shoulder strap that extends up to 4’. 



BUST UP EXPRESS - Kesan Seawal 5 Hari


BUST UP EXPRESS
(Kesan Seawal 5 Hari)
RM150.00
RM125.00
*Caj pos RM6 SM / RM10 SS

Bust Up Express merupakan produk baru dan merupakan persediaan terkini yang paling berkesan di pasaran. 100% membantu payudara wanita lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat dalam masa yang singkat tanpa kesan sampingan.  100% Persediaan Terkini, Halal, GMP, Lulus KKM dengan Bahan Aktif terbaik Pueraria Mirifica, Lobata Putih dan Alfafa.  Pertambahan saiz antara 1-3 inci dan perubahan cup sehingga ke size B-C-D.  Produk Selamat dan berkesan tanpa kesan sampingan 

✔ Inginkan payudara yang lebih besar, lebih pejal, dan lebih terangkat 
✔ Inginkan payudara yang “kembali muda” setelah memberi penyusuan anak atau penuaan 
✔ Mahu kaedah yang terbukti berkesan, cepat, selamat dan semulajadi tanpa kimia 

Bust Up Express membuatkan anda lebih berkeyakinan. Lihat sendiri nanti reaksi orang terhadap perubahan anda, terutamanya buat suami:

Kemam atau bancuh inilah rupa Bust Up Express..  Super Yummy!!!!!! 

✔ Dihasilkan untuk semua wanita terutamanya wanita yang sudah bersalin dan mengalami masalah untuk mendapatkan bentuk badan dan payudara yang menawan seperti sebelum berkahwin.

✔ Diperbuat dari 100% bahan semulajadi, tanpa kandungan tambahan dan tiada kesan sampingan  

✔ Dihasilkan di kilang bertaraf GMP Tempatan, kilang muslim berstatus HALAL 

MENFAAT BUST UP EXPRESS 

✔ Menambah saiz payudara.  
✔ Menegangkan payudara dan punggung yang mengendur. 
✔ Mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara). 
✔ Menganjalkan kulit yang melendut. 
✔ Melambatkan proses penuaan. 
✔ Melangsingkan badan dengan peningkatan jisim badan tanpa lemak. 
✔ Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim. 
✔ Menghalang jangkitan pada vagina dan pundi kencing (bladder) 
✔ Mengetatkan vagina. 
✔ Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain. 
✔ Membantu menggelapkan rambut beruban dan menggalakkkan pertumbuhan rambut 
✔ Menambah tenaga dan kecergasan 
✔ Mengatasi masalah sukar tidur 
✔ Menjadikan kulit lebih lembut dan lebih 'muda'. 

CARA PENGAMBILAN:



BBQ GRILL & STEMBOAT (2 in 1)


BBQ GRILL & STEAMBOAT
(2 in 1)
RM169.00
*Caj pos RM15 (SM) / RM22 (SS)

2 in 1 Electric BBQ Grill & Steamboat

 Compact design, the kitchen is fairly simple structure with two components: 
resistors, and clusters baking tray so easily removable. Moreover, the baking tray is made of stainless steel and enamel should be used every time you can easily clean and hygiene. Truth kitchen plastic insulation should be capable of stove can put in many places even on the glass table.

- Use fireplaces have the advantage of people gathered together and baked foods according to their individual preferences. Therefore, the value of the addition of this kitchen based on safety devices are also based on the ability to not generate smoke affect the health of users.

- The improvement of the Magic Bullet Kitchen pot roast than other types of fireplaces is restrictive safety switch. Just turn on the switch restrictive assemblies are installed in the kitchen. As for outside sockets though, term resistance is non-conductive, so not dangerous, especially for children. In addition, although the 2000W - 220V power resistors help consumers save energy.

- The biggest advantage is the smoke is minimized. In the course of grilled foods, smoke caused by fat food run down and burned. But with this kitchen, the grill was poured into the bottom tray and grease flowing down will be retained on the surface of the water should not cause fire and no smoke, no need to find a layer of filter paper in the bottom tray as a few others.

Features :
- At the same time eating hot pot and barbecue only on a cooker pot roast.
- Saves time and effort to prepare.
- Non-stick baking tray and food safety, food made easy.
- Barbecue is not burning, smoke and dust.
- Easy to control, hygiene and cleaning.
- Helps you save money on food and travel.
- divided into 2 trays : one tray near to baked, fried foods, pot 1 tray to set. 
- Easy to clean and hygienic after your family feast ends.
- Product standard Korean technology.
- Stove top Coated be beautiful and durable.
- Products with stainless steel pot.

VGRIP SERUM PENGETAT VAGINA - Ketat Dalam 5 Minit


VGRIM SERUM PENGETAT VAGINA
(Ketat Dalam 5 Minit)
RM150.00
RM110.00
*Percuma Pos Laju

Ketat Dalam 5 minit - Mampu mengetatkan vagina yang sudah longgar hanya dalam masa 5 minit penggunaan.

Menambah rasa sensitif - Menambahkan rasa sensitif dan keinginan serta membantu anda mencapai klimaks di tahap yang maksimum.

Seperti Malam Pertama - Menyegarkan dan memberikan sensasi malam pertama kepada pasangan anda.

Cara Penggunaan
Hanya perlu lumurkan 2 titik vgrip di hujung jari anda, dan masukkan hujung jari anda ke dalam lubang faraj selama 15 saat. Gunakan 5-30 minit sebelum bersama.

FAQ

Adakah produk ini bahaya?
-Tidak. Produk ini 100% selamat dan dijamin berkesan dan sesuai untuk semua jenis kulit. 
Ianya dirumus menggunakan herba. Ada Sijil KKM dan Halal.

Perlu ke saya pakai hari-hari?
-Hanya perlu pakai setiap kali hendak bersama. Tetapi, untuk permulaan botol pertama, digalakkan memakainya setiap 
hari sekali. Botol seterusnya hanya perlu apply sebelum bersama (*Saranan ini untuk peroleh kesan maksima).


Siapa je boleh guna?
- Semua wanita tak kira umur. Termasuk wanita yang mengandung (*3 bulan kebawah).

Berkesan dalam 5 minit?
-Ya! Ia mengandungi bahan aktif yang membantu vagina menyerap serum dengan cepat. Jadi kesan boleh dirasa dalam 5 minit.

Sebotol berapa tahan berapa lama penggunaan?
-Sebotol VGriP penggunaan untuk 2 bulan.Sangat jimat!

Dimana nak beli?
-Produk ini hanya dijual oleh kami secara online. Produk ini tidak akan didapati di luar. Jika ada, awas itu pasti produk tiruan!

Siapa kami?
-Kami adalah syarikat bumiputra muslim yang bertapak sejak 2010 lagi.



TESTIMONI:


BLINQ BEAUTY DRINK


BLINQ BEAUTY DRINK
RM150.00 (SM) / RM160.00 (SS)
RM140.00 (SM) / RM145.00 (SS)
*Free Pos Laju

Blinq Beauty Drink merupakan produk 3 dalam 1 yang Pertama di Malaysia dengan Pemakanan Sunnah”Glutathione, Collagen, Vitamin C, Soursop, Guarana, HabbatusSauda, Dates, Stevia Extract, Pomegranate, Honey & Garcinia.

White Pearl Powder merupakan salah satu bahan aktif dalam Blinq Beauty Drink

Salah satu bahan pemutih kulit semulajadi yang sedang hangat adalah berasaskan serbuk mutiara. Seperti yang diketahui, puteri-puteri China sejak zaman dulu menggunakan serbuk mutiara sebagai perawatan kulit agar kulit tetap putih dan cerah dan kemerahan. Cleoptara pun mencampurkan serbuk mutiara dengan susu, seterusnya digunakan untuk mandi supaya kulitnya tetap cerah kemerahan.

Khasiat White Pearl Powder :
- Mencegah penuaan kulit
- Membersihkan kulit
- Menanggalkan kesan bintik akibat usia tua pada kulit
- Memudakan kulit wajah
- Menyahtoksikkan sistem badan
- Menyingkirkan haba berlebihan daripada badan-Menenangkan minda & meringankan tekanan
- Memberi tenaga / merangsang Qi badan
- Mengatur semula metabolisme badan

Ia juga menghindari dari sinar UVA dan B, mengelak kulit supaya tidak kusam, dan menghilangkan jeragat. Agar kulit Anda senantiasa sihat, putih, cerah dan kemerahan.

Blinq Beauty Drink memang banyak khasiatnya.. Ramuan & adunan yang khas dan terbaik untuk kesihatan & kejelitaan anda.

1 kotak : 30 Sachet (1 Bulan)
Cara pengambilan: 1sachet sehari sebelum tidur atau sebelum sarapan

MINI NON-STICK ELECTRICAL FRY PAN

MINI NON-STICK ELECTRICAL FRY PAN
RM48.00 
*Caj Pos RM7 (SM) / RM10 (SS)

Multipurpose Mini Electric Frying Pan

Fries eggs, pancakes, omelettes, vegetables, sliced meats and more.
Electric fry pan with auto temperature controller.
Non-stick pan surface.
Lightweight and portable.
Convenient and easy cooking.
Available in 3 color: Green, Orange, Pink


Specifications:
Voltage: 220V-50Hz
Egg: 1-7 pieces
Heat: 350W
Size: 400*145*60mm 

Warranty & Replacement:
1 Month Warranty
All faulty item will be replaced


This mini electric pan offers the flexibility to cook food in a variety of ways without the need for a stove! The multi cooker can be used to shallow fry, bake or boil! Extremely versatile, it can replace or back up other relied upon equipment to cook pizza, grill toasties, boil rice and more! Definitely a dependable accessory for every kitchen or household!

Deal inlcudes:
1 x Mini Electric Frying Pan
1 x cover
 1 x Egg holder

SARUNG BOTOL SUSU (Milk Bottle Insulated Cover)

SARUNG BOTOL SUSU 
(Milk Bottle Insulated Cover)
RM28.00
*Caj Pos RM6 (SM) / RM10 (SS)

Soft plush hugger keeps the milk warm
Easy for baby to hold
Elastic design fits all standard baby bottles and sippy cups
Bottle window to check on liquid  
Machine washable
An adorable shower gifts.
Approx 9" x 6" x 5"

Desgin : Duck or Turtle

7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE

7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
RM110.00
RM85.00
*Caj Pos RM7 (SM) / RM12 (SS)

WHITENING 7 DAYS TERBUKTI BERKESAN!
PENCERAHAN SEAWAL 7 HARI!!

KESAN PERUBAHAN SEAWAL 1 HARI
SENANG, MUDAH DAN CEPAT. 

7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE HANYA BUKA DAN MINUM DENGAN RASA GABUNGAN BERRY DAN DELIMA JUGA KEBAIKAN UNTUK DALAMAN.


KEISTIMEWAAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE

✔ Memutihkan dan mencerahkan seluruh badan serta muka.
✔ Mensekatakan tona kulit.
✔ Mampu menghilangkan masalah kulit seperti bintik-bintik hitam, jerawat, parut jerawat dan jeragat pada muka dan badan.
✔ Kulit akan menjadi pinkish serta gebu seawal 7 hari.
✔ Meningkatkan imuniti badan.
✔ Anti penuaan.
✔ Menganjalkan payudara.
✔ Mengawal berat badan dan tidak menggemukkan.
✔ Sesuai diambil oleh wanita dan lelaki serta semua peringkat umur.
✔ Boleh diambil oleh wanita mengandung & menyusukan bayi.
KANDUNGAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
✔ L-Glutathione, Kolagen ikan dan serbuk mutiara - Untuk pencerahan, keanjalan dan melembabkan kulit selain untuk antipenuaan
✔ Stevia, Garam Buluh, Vitamin C, Mineral dan Multi Vitamin - Membantu meningkatkan kesihatan dalaman dan  imuniti badan
✔ L-Carnitine dan Chito Glucacant - Mengawal berat badan!

CARA MENGAMALKAN 7 DAYS WHITENING BY LYANAZ BEAUTY CARE
✔ 1 botol (120ml) bertahan selama 5 hari.
✔ 1 hari minum 2 kali (waktu pagi dan malam semasa perut kosong)
✔ 1 box - 6 botol - tahan sebulan - 12ml untuk setiap kali minum

​Kandungan 1Box = 6botol

BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB

BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB
(200gm)
RM70.00
RM48.00
*Caj Pos RM6 (SM) / RM10 (SS)

MUKA dah cantik dan cerah tapi SAYANGNYA tangan gelapp...!!
Untuk menjaga kecantikan jgn hanya tumpukan pada muka sahaja, badan pun mesti putih gebu selaluuu. Hapuskan daki yang ada dan dapatkan kulit yang cerah dan lembut. Tiap2 hari kulit anda terdedah dengan kotoran
lebih baik sental dengan produk BVR BUBBLE LICIOUS GOLD SCRUB.
Jangan biarkan kotoran bertempek pada badan anda.



DIGUNAKAN KHAS UNTUK :-

✔ Ketiak
✔ Tangan dan lengan
✔ Celah peha
✔ Tempat2 yg berdaki degil.

KANDUNGAN BVR BUBBLE LICIOUS 
GOLD SCRUB

✔ Vitamin C
✔ Vitamin E
✔ Collagen
✔ Milk
✔ Pure Smooth Salt
✔ Micro Pure Gold
  
KHASIAT BVR BUBBLE LICIOUS 
GOLD SCRUB

✔ Mencerahkan dan memutihkan kulit
✔ Melicinkan kulit
✔ Menegangkan kulit
✔ Melindungi daripada cahaya UVB dan UVA
✔ Melembabkan kulit
✔ Menghilangkan parut
✔ Menanggalkan daki lama dan degil
✔ Merawat penyakit kulit seperti gatal-gatal,panau, dan kurap
✔ Menghaluskan kulit

BELLA FORMULA SINUS CURE (Rawatan Resdung Sinus Dalam Masa 7 Hari)

BELLA FORMULA SINUS CURE 
(Rawatan Resdung Sinus Dalam Masa 7 Hari)
RM60.00 (SM) / RM65 (SS)
RM48 (SM) / RM50 (SS)
*Pos Laju Percuma

FORMULASI BARU

PACKAGING BARU

ADA EXTRA 10 KAPSUL


ADAKAH ANDA ALAMI GEJALA BERIKUT??

1) Hidung tersumbat 
2) Lendir selalu keluar daripada hidung dan tekak
3) Muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
4) Sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
5) Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan akibat gejala di atas
6) Gejala alahan hidung seperti bersin, gatal hidung dan sebagainya.
7) Hidung berair
8) Rasa sakit di sekitar pipi dan bahagian atas gigi yang biasanya disebabkan jangkitan pada Maxillary sinus.
9) Sakit di bahagian dahi, di atas kening yang berkemungkinan disebabkan jangkitan dan keradangan di bahagian frontal sinus.
10)Sakit di bahagian belakang mata, di atas kepala yang disebabkan jangkitan pada bahagian Sphenoid sinus.
11) Sakit di sekitar atau belakang mata disebabkan jangkitan pada bahagian Ethmoid sinus.
12) Rasa sakit dan tekanan pada bahagian muka diikuti dengan keadaan hidung yang sentiasa berair adalah simptom paling utama bagi penyakit sinusitis.
13) Pening kepala.
14) Hidung tersumbat.
15) Banyak lendir dalam hidung dan tekak yang berwarna kuning pekat atau kehijauan.
16) Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang.
17) Demam atau rasa tidak sedap badan.
18) Kurang deria rasa atau bau.
19) Kelesuan.

Itu adalah tanda2 anda mengidap masalah RESDUNG! jom cuba atasi ia dengan kapsul Sinus Cure, keluaran Bella Formula sebelum ia melarat dan merebak ke organ badan yang lain! Di formulasikan untuk mengatasi masalah Resdung (Sinusitus) dan jerawat yang bernanah. Perlu diingat resdung juga merupakan virus kanser yang hidup di bawah lapisan kulit dan ia mengalirkan darah kotor yang menjadi punca kerosakan kulit muka dan anggota badan.

Diformulasi untuk rawatan resdung/sinus dalam masa 7 hari!
Dapatkan rawatan awal sebelum masalah menjadi lebih kronik, tanpa pembedahan, tanpa kesakitan.
100% selamat dan insyaallah berkesan tanpa kesan sampingan.
No. Kelulusan KKM : MAL20032280T

GLOW GLOWING BEAUTY SKIN


GLOW GLOWING BEAUTY SKIN
RM69.90 SM / RM73.00 SS
*Pos Laju Percuma




LITTLE BRESS HANGING SCARF ORGANIZER (Penggantung Skaf)

LITTLE BRESS HANGING SCARF ORGANIZER 
(Penggantung Skaf)
RM18.00 (SM) / RM21.00 (SS)
*Pos Laju Percuma

Organize your beautiful scarves with this hanging scarf holder with 16 rings. Making it easy to see at a glance which ones may go with your outfit for the day. 

Colors: black, pink
Material: polyester
Dimensions: 37 x 45 cm
Note: Hanger not included.

SELFIE SKINCARE


SELFIE SKINCARE
RM69.90
*Percuma pos laju

SELFIE Skincare, dari pengasas rangkaian produk PERLA COFFEE / COKLAT sebelum ini.. SELFIE SKINCARE BY IRICH BEAUTY CARE bertindak secara lembut pada permukaan kulit wajah tanpa penggelupasan dan sesuai untuk semua jenis kulit. Boleh diguna seawal usia remaja, lelaki atau wanita..




SELFIE SKINCARE bebas dari bahan kimia berbahaya seperti merkuri atau hidrokuinon. Ia diperkaya dengan kandungan kompleks peptide (agen antioksidan) yang memberikan kesan awet muda. Kulit akan tampil lebih anjal, tegang dan lembut selepas setiap kali penggunaan. 

BAHAN UTAMA SELFIE SKINCARE

✔ ALPHA ARBUTIN - Arbutin merupakan ekstrak tumbuhan yang
membantu mencerahkan kulit dengan cepat dan berkesan, memudarkan bintik-bintik hitam pada kulit, merawat kulit, tidak berbahaya, tidak mengandungi merkuri, selamat digunakan dan tiada kesan sampingan.
✔ Ekstrak tumbuhan : ekstrak mentimun, ekstrak licorice
✔ Vitamin E
✔ Kompleks peptide untuk anti penuaan
✔ Diperbuat di kilang bertaraf GMP
✔ Selamat digunakan dan ada kelulusan KKM.

MANFAAT UTAMA SELFIE SKINCARE

✔ Mencerah dan menggebukan kulit seluruh badan
✔ Menjadikan kulit 'glowing' secara natural
✔ Menghilangkan kulit kusam & tidak bermaya
✔ Anti-penuaan dan menjadikan wajah kelihatan muda
✔ Memperbaiki dan memperbaharui sel-sel kulit
✔ Mengecutkan dan menghilangkan jerawat & jeragat
✔ Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat
✔ Menghilangkan kesan lebam di bawah mata
✔ Meningkatkan kandungan kolagen dalam badan
✔ Mengecilkan pori-pori

KENAPA SELFIE SKINCARE?

✔ Produk ini Selamat, Halal, Tiada Bahan Kimia Terlarang.Bebas hydraquinone
✔ Mendapat Kelulusan Dari Kementerian Kesihatan Malaysia
✔ Buatan malaysia dan kilang bertaraf GMP, 100% produk Muslim
✔ Khidmat Nasihat Dari Pakar Kecantikan Yang Berpengalaman
✔ Pencerah kulit yang unggul untuk tona wajah yang sempurna dan sekata
✔ Sesuai untuk semua jenis kulit
✔ Skincare pertama yang mengandungi Alpha Arbutin iaitu agen pencerahan unggul : Memberikan tona kulit yang lebih cerah dan sekata
✔ Kompleks peptide : Memberi kesan anti penuaan, kulit lebih anjal, tegang dan lembut berkilat
✔ Ekstrak tumbuhan semulajadi seperti mentimun, licorice serta vitamin E sangat membantu dalam perawatan kulit wajah bermasalah
✔ Selamat untuk ibu mengandung

KELEBIHAN SELFIE SKINCARE

✔ Memutihkan dan mencerahkan warna kulit
✔ Menghilangkan jerawat & parut bekas jerawat
✔ Menyamarkan & menghilangkan bintik-bintik hitam & putih di wajah
✔ Mengecilkan pori-pori
✔ Menegangkan wajah
✔ Meyingkirkn minyak yang berlebihan pada wajah.
✔ Mengatasi masalah jeragat dan jerawat
✔ Mengurangkan garis-garis halus serta tanda-tanda awal penuaan

PERLA EXCLUSIVE

PERLA EXCLUSIVE
RM150 (SM) / RM160 (SS)
RM135 (SM) / RM145 (SS)
*Pos Laju Percuma

Bagi yang mementingkan kecantikan dalaman dan luaran, Perla Exclusive adalah pilihan yang tepat kerana Perla exclusive bukan sahaja mampu mencerahkan kulit wajah malah berkesan untuk kesihatan dalaman dan seluruh tubuh badan 

Dengan formulasi bahan-bahan terbaik dan gred triple A Perla Exclusive terbukti dapat membantu menyelesaikan masalah wanita dimalaysia dengan kesan seawal 3 hari. Pihak syarikat telah menerima banyak testimoni dimana rata-rata pengguna telah berpuas hati dengan hasilnya. 

FUNGSI PERLA EXCLUSIVE
* memperbaiki sel-sel kulit yang rosak.
* menjadikan kulit lebih putih,lebih gebu dan lebih berseri
* mengekalkan wajah awet muda
* dapat mencerahkan dan lebih menggebukan kulit seluruh badan
* dapat mengecutkan,mengurangkan jerawat serta menghilangkan jerawat
* mengatasi masalah kulit kusam
* menghilangkan jeragat 
* menambahkan tenaga
* memontokkan payudara
* menaikkan punggung
* mengatasi masalah keputihan dan mengetatkan vagina
* menaikkan payudara
* menjadikan payudara sentiasa tegang
* mengawal selera makan menjadikan berat badan yang ideal
* mencerahkan kulit (termasuklah kulit pada bahagian puting payudara).
* Menganjalkan kulit yang melendut.
* melambatkan proses penuaan.
* Merawat masalah-masalah yang berkaitan dengan rahim.
* Menghalang jangkitan pada vagina 
* Mengetakan vagina.
* Mencegah dan mengurangkan penyakit migrain.
* Mengurangkan kesakitan dan kesukaran kitaran haid.
* Mewujudkan satu kitaran haid yang tetap
* Mencegah kekejangan, menahanan air dan kerengsaan semasa kesakitkan haid.
* Mengimbangkan, membina dan mengharmonikan sistem pembiakan wanita bagi menggalakkan komutan sihat
* Menyokong kesegaran kesihatan bauan faraj (vaginal flora) dan mengelak kerengsaan dan jangkitan.
* Mehilangkan keletihan, memudahkan gejala menopaus dan menggalak kesejahteraan emosi.
* Memanjangkan jangka tenaga semasa intiman suami isteri.
* Membantu menyelesaikan masalah sembelit

LOLLY'S PINK SWEET SCRUB


LOLLY'S PINK SWEET SCRUB
RM45 SM 
*Caj pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

Jom try guna LOLLY'S PINK - scrub utk muka dan bibir

Seminggu tu guna 2 atau 3 kali je. Cara pengunaan yang sangat mudah. Sapu kat muka dan bibir, urut perlahan dan rasai kelembapan semulajadi hanya dalam masa 5 minit sahaja






MYMI WONDER PATCH


MYMI WONDER PATCH
1 kotak @ 5 keping 
(saiz perut patch: 198 mm x 315 mm)

RM45.00 (1 kotak / 5 keping)
*Percuma Pos Laju

KURUS & RAMPING DENGAN MUDAH

Bahan-Bahan Utama Mymi Wonder Patch:
Bahan-bahan semulajadi asal (Sophori coside, Salicornia herbacea, Capsaicin, Catechin, kafein)

MYMI WONDER PATCH merupakan cara yang paling selamat, tiada kesan sampingan, selesa, senang dan berkesan!! Anda dapat mengalami kehilangan lemak badan anda bukan shj di bahagian perut, malah seluruh badan juga tanpa mengira masa bekerja, tidur atau senaman!


Kelebihan Mymi Wonder Patch: 
* diluluskan oleh FDA.
* kempiskan perut, membakar lemak dan menggalakkan metabolisme.
* target uatam lemak dan selulit sekitar perut.
* Sesuai untuk mereka yang tidak mempunyai masa untuk bersenam.
* Sesuai untuk seluruh badan, muka, perut, kaki dan lengan.
* Tahan selama 8 jam.
* Mengandungi kafein dan lain-lain bahan-bahan lada dan berkesan membakar lemak, pinggang nipis.
* reka bentuk yg sangat unik, utk kawasan besar seperti perut utk menurunkan berat badan terutama bahagian perut, ia juga melindungi pusat.


Formula dan design terbaru sesuai digunakan oleh ibu menyusu dan tiada pantang larang waktu penggunaannya.

✔ Kesan berkekalan panjang sehingga 8 jam
✔ Hanya tampal sebelum tidur
✔ Menyeraikan lemak/selulit pada dan di sekeliling perut
✔ Mengurangkan lemak pada perut



BAHAN UTAMA DALAM MYMI WONDER PATCH

✔ Sophoricoside
✔ Catechin
✔ Capsaicin
✔ Caffeine
✔ Sallcornia herbacaa