MOLLY DOLL FOUNDATION (With SPF 50 & Collagen)

MOLLY DOLL FOUNDATION 
(With SPF 50 & Collagen)
RM55.00
RM48.00
*Pos Laju Percuma 

WAJAH BARU MOLLY BB DOLL CREAM KEGEMARAN RAMAI

Kini formulasi diperbaharui dengan pertambahan kolagen dan minyak badam, ia bukan sahaja menutup cela dan parut, tapi membantu menghalus, menyemaratakan tona malah mampu meremajakan semula kulit si pemakai!

Apa itu MOLLY BB DOLL CREAM ?

Berbeza dengan foundation lain, Molly BB Doll bukan sahaja krim asas solekan yang tahan lama malah ia mampu menutup cela secara keseluruhan, mengecilkan pori2 terbuka dan mengurangi kesan parut secara lembut dan semulajadi agar kulit kekal sihat dan terawat walau pun anda sedang mekap Ia juga bertindak sebagai agen anti penuaan, membantu merawat jeragat dan kedutan halus serta lingkaran gelap di bawah mata. Ia sesuai dengan pelbagai jenis kulit, termasuk kulit sensitif.

KEISTIMEWAAN MOLLY BB DOLL CREAM :

~ Tidak berminyak dan tahan sehingga 18 jam!
~ Semua dalam satu krim. Tidak perlu lagi pelembab, krim jerawat, pelindung UV dan krim pencerah lain untuk wajah
~ Penambahan KOLAGEN membantu kulit anjal dan tegang sentiasa.
~ Mengandungi GLUTATHIONE untuk mencerahkan kulit
~ Bertekstur halus. Hanya sedikit calitan mampu menyamaratakan tona kulit, dan tampil segar bermaya.
~ Mengekalkan kelembapan kulit yang optimum, mengurangi minyak, jerawat, parut dan kesan penuaan awal seperti kedutan halus dan jeragat.
~ Meningkatkan keanjalan kulit, mengurangi lingkaran gelap dan kantung di bawah mata.
~ Tampil cantik hanya dengan 1 minit.
~ Anti rekahan dan anti penuaan.
~ Tidak perlu pakai bedak untuk kesan glowing.
~ Membantu mengecilkan pori-pori terbuka dan merawat tekstur kulit.
~ Wajah nampak natural tanpa makeup yg tebal.
~ Sesuai utk kegunaan harian dan makeup pengantin.
~Menjadikan kulit halus, licin dan gebu.
~ Mempunyai SPF50 untuk pelindungan UV, punca kulit rosak, kering dan kusam.


ALAT MELIPAT BAJU (Saiz kanak-kanak)

ALAT MELIPAT BAJU (Saiz kanak-kanak)
(Children Clothing Board)
RM12.00
*Caj pos RM8 (SM) / RM12 (SS)

• Sehelai Baju Lipatan Sepantas 5 Saat !
• Cara Mudah Dan Inovasi Terkini Untuk Lipat Baju (10 -15 Helai Dlm Masa 5 Minit !)
• Lipatan Kemas Dan Sekata
• Mudah,Cepat,Berkesan & Teratur
• Cara Yang Sesuai Utk Mengajar Anak-Anak Berdikari Melipat Baju Sendiri
• Meringankan Beban Isteri Untuk Fokus Pada Kerja-Kerja Rumah Yang Lain
• Ruang Masa Lebih Efektif Dan Rasa Keletihan Seharian Berkurangan
• Para Suami Juga Boleh Belajar Berdikari Semasa Ketiadaan Isteri Bersalin/Outstation

Material : Plastic
Size : Folded 16 x 40 cm.   Flat 48 x 40 cm




6INCH BODY SERUM (Rahsia Kurus 6 Inci Hanya 48 Jam)


6INCH BODY SERUM 
(Rahsia Kurus 6 Inci Hanya 48 Jam)
RM79.00
RM70.00
*Pos Laju Percuma

Rahsia Kurus 6 Inch Hanya 48 Jam

 Kelebihan ‘6 Inch Body Serum’ (Formulasi Pertama Di Asia)
‪‎Stem‬ Cell Formula

☑ Produk 100% Bebas bahan kimia
☑ Produk 100% Bebas Paraben
☑ 100% Terjamin keberkesanannya menurunkan 6 Inch dalam tempoh 48 jam
☑ Menghilangkan parut & selulit lama
☑ 100% Membakar lemak, membentuk struktur badan, mengekalkan kecantikan badan


Apakan kandungan didalam 6 inch body serum

Produk losyen/body serum yang pertama mengandungi Garcinia Cambogia. Tak pernah ada pada slimming losyen lain.

Garcinia Cambogia sangat popular di German terutama di kalangan ahli farmasi dalam membantu proses pembakaran lemak dengan pantas. 

6Inch Body Serum ada KKM tak?
ADA..KKM approved!

Ibu mengandung, menyusukan anak dan berpantang boleh guna tak 6 inch body serum?
Jawapanya BOLEH. untuk pregnant boleh disemua tempat kecuali muka dan perut.

6Inch Body Serum boleh digunakan dimuka?
TAK BOLEH. Boleh apply diseluruh badan kecuali muka. Leher boleh untuk hilangkan double chin.

6Inch Body Serum ni panas tak..
Saya sendiri dah cuba SERIUS memang tak panas.  Bukan panas sikit-sikit/suam-suam tapi TAK PANAS LANGSUNG. Trust me. Tiada rasa gatal-gatal hanya bau extract lime yang sangat-sangat best.

BVR COLLAGEN (BVRC)


BVR COLLAGEN (BVRC)
RM90.00
RM60.00
*Caj pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

Merupakan campuran pati collagen asli dan bahan2 asli yang telah dijamin baik untuk pertumbuhan sel-sel dalam badan dan mencantikkan serta  menghaluskan kulit dari luar dan dalam.

Rahsia turun temurun zaman dulu kala yang telah dipermodenkan bagi memudahkan para wanita dan lelaki yg berkerjaya untuk tampil cantik dan menawan dengan cara yang mudah dan berkesan.

Saintifik telah mengkaji bahawasanya lelaki dan wanita yg berusia 25 tahun keatas akan kekurangan collagen dalam badan di samping sel-sel lain juga akan mengendur dan mula lemah.  Jadi dengan itu BVRC mampu mengatasi semua masalah tersebut disamping dapat merawat masalah-masalah kulit yang lain.

BVRC sesuai diamalkan bermula dar umur 13tahun lagi.

Kandungan :
Pati Apple stem cell,pati strawberry stem cell, pati marine collagen, Vitamin C, Vitamin E, pati gluthathione dan serbuk mutiara.

AUTOMATIC TOOTHPASTE DISPENSER


AUTOMATIC TOOTHPASTE DISPENSER
(Dispenser Ubat Gigi Automatik)
RM15.00
*Caj pos RM7 (SS) / RM9 (SS)

Stok Available:  Warna Merah

Dispenser ubat gigi automatik yang mesra alam ini berfungsi menghalang pembaziran ubat gigi kerana amaun yang ditetapkan (kira-kira 1gram) ubat gigi pada setiap masa penggunaan. 

Mudah untuk digunakan dan mudah diselenggara. Mengurangkan pembaziran ubat gigi. Menggunakan prinsip vakum untuk mendispens dan tiada kuasa elekterik diperlukan. Bilik mandi juga akan menjadi kemas dan bersih. 

Padat dan mudah dipasang pada permukaan dinding. 


- Bahan: plastik
- Untuk digunakan di dalam tandas atau bilik mandi
- Tiada bateri diperlukan
- Ubat gigi Tiada lagi pembaziran
- Satu sentuhan automatik yang memberikan jumlah yang sesuai ubat gigi
- Sedia dengan pad pelekat yang  dilampirkan untuk memudahkan penggunaan pada dinding yang berbeza
- Tiada lagi ubat gigi  terbuang, atau perbezaan pendapat mengenai sama ada memicit tiub ubat gigi dari bahagian atas atau bawah
- Dispenser ini membolehkan kerja memberus gigi lebih cepat, mudah dan kemas dengan membekalkan hanya amaun yang betul terus ke berus gigi anda

PAKEJ TERMASUK
1 X ubat gigi automatik dispenser
1 X 5 Pemegang berus gigi 

FARRA BEAUTY SUPER GLOWING FOUNDATION


FARRA BEAUTY SUPER GLOWING FOUNDATION (10g)
RM56.00
*Pos laju percuma

KELEBIHAN SUPER GLOWING FOUNDATION:
-TAHAN SEHINGGA 8JAM-12JAM
- TIDAK CAIR
-TIDAK BERMINYAK ATAU MELEKIT
- TIDAK PERLU SAPUAN BEDAK
- TIDAK BERCAPUK ATAU BERKEPING
- KULIT AKAN GLOWING SEMULANJADI
-TIDAK MENYEBABKAN JERAWAT ATAU MASALAH KULIT LAIN
-TIDAK MENYUMBAT PORI2
- 1 CASE TAHAN 2-3BULAN PEMAKAIAN


No.1 - PINKY - UNTUK KULIT CERAH
No.2 - NATURAL - UNTUK KULIT SEDERHANA CERAH
No.3 - SAWO MATANG - UNTUK KULIT SAWO MATANG

POBLING PORE SONIC CLEANSER


POBLING PORE SONIC CLEANSER
RM40.00
*Caj pos RM8 (SM) / RM9 (SS)

Produk 5 bintang di Korea!

Dengan mengunakan berus fibre yang bersaiz 0.05mm ini, ia akan dapat mencuci ruangan yang tidak dapat dimasuki di permukaan kulit wajah anda yang bersize sekitar 0.7mm.

> Menyelesaikan & Masalah Dalaman Kulit & lebih 96%
> Meningkatkan & kebersihan kulit & sebaik 400%
> Menghilangkan & Bedak Solekan & sepantas 650%
> Kadar & Penyerapan Kulit & Meningkat Kepada 70%
> Meningkatkan & Kelembapan Kulit & Sebanyak 20%
& 52,000 Berus Ultra-Fine Fiber Lembut Mencuci dan Menghilangkan Kotoran di permukaan kulit


Berkesan:
 Menghapuskan sisa-sisa, minyak, blackheads bawah kulit melalui Getaran Ultra Sonic

MUSHROOM MOSQUITO KILLER (Pencegah Nyamuk Berlampu Mesra Alam)


MUSHROOM MOSQUITO KILLER 
(Pencegah Nyamuk Berlampu  Mesra Alam)
RM35.00
*Caj pos RM8 (SM) / RM9 (SS)

Pastikan persekitaran anda dan orang tersayang selamat dari gangguan NYAMUK
100% selamat dan Mesra Alam Sekitar!

*Berkesan terbukti untuk menghapuskan nyamuk
*Berfungsi sebagai lampu tidur  (malam) atau digunakan juga untuk hiasan
*Penyalaan 6 LED dalam gewang nyamuk sehingga 300 meter
*360 ° perangkap lebar untuk keberkesanan maksimum
*Asas ingatan mudah-alih untuk pembersihan yang mudah
*Bunyi perlahan (tidak menganggu tidur)
*Lampu LED Tahan lama lampu sehingga 3000 jam

 Terdapat dalam warna: Pink dan Biru


Spesifikasi:
Dimensi Anggaran : 16 x 17 x 10.5cm
Voltan: 2.5W


CHOP MAGIC (Pencincang Sayuran Ajaib)


CHOP MAGIC
(Pencincang Sayuran Ajaib)
RM38.00
*Caj pos RM8 (SM) / RM12 (SS)

Anda pasti suka dengan hirisan cepat Chop Magic Chopper - hanya dalam beberapa saat!

Mencincang cara lama adalah sukar dan mengambil masa.  Ia juga kerja-kerja yang sangat remeh terutama ketika memotong bawang, kerap mengeluarkan air mata dan memedihkan.  Menggunakan Chop Magic Chopper akan membantu memudahkan kerja-kerja memasak di dapur dengan cepat dan anda boleh memotong bawang keseluruhan hanya dalam 1 saat!  Rahsianya adalah dalam 12 bilah keluli tahan karat yang menjamin hasil potongan yang seragam dan  cantik.

*Chops, minces, cubes, slices & dices in seconds!
*12 ultra-sharp stainless steel blades
*Easy to use
*No mess
*Double as a six cup measuring container


GARCINIA BURNER (Kurus Dalam Masa 15 Hari)


GARCINIA BURNER 
(1 botol / 30 biji)
(Kurus Dalam Masa 15 Hari)
RM130.00 (SM) / RM140.00 (SS)
RM120.00 (SM) / RM130.00 (SS)
*Pos Laju Percuma!

Penat kawal MAKAN perut tak kempis-kempis juga?
LEMAK terus berkembang biak membesarkan punggung, lengan dan peha?
Baju seluar tukar saiz lebih BESAR tiap kali raya?
Kawan kutuk badan macam anak gajah terlepas Zoo Negara?
Tiada masa bersenam tapi berharap nak KURUS juga?

Ayuh.. usah putus asa! Cuba dulu GARCINIA BURNER..
Tidak mustahil anda hilang 5 - 10 kg sebulan rilek2 saja !!


PRODUK BARU!!! CONFIRM KURUS DLM 15 HARI!!!

MUDAH, CEPAT & BERKESAN!!

PENURUNAN BERAT BADAN DALAM MASA 15 HARI 

“Bukan Janji Tapi Pasti”

CHRISZEN MOIST CAKE FOUNDATION


CHRISZEN MOIST CAKE FOUNDATION
(FREE Ampule)
RM88.00 (SM) / RM95.00 (SS)
RM59.00 (SM) / RM63.00 (SS)
*Percuma pos laju!

► KULIT KUSAM & BERMINYAK ?? 
Selesaikan segera dengan BEDAK MAGIC CHRISZEN MOIST CAKE..

► WOW! KEMBALIKAN KEYAKINAN ANDA SEPANJANG HARI 
[Sesuai Untuk Semua Golongan WANITA dan anda WAJIB baca sampai habis]

► BEDAK MAGIC NO.1 DI MALAYSIA!!
Bedak Magic yang telah membantu ramai WANITA yang ingin MENAMBAH KEYAKINAN DIRI DAN SENANTIASA KELIHATAN JELITA, CANTIK DAN MENAWAN. 


Bedak seperti ini tidak pernah anda jumpai di pasaran Malaysia sebelum ini. Sebabnya bedak ni bukan sahaja kosmetik biasa tapi sebenarnya adalah:

SKIN CARE+COSMETIC = BEDAK MAGIC ‘CHRISZEN MOIST CAKE’



Kalau nak tahu apa yang membuatkan BEDAK MAGIC ‘CHRISZEN MOIST CAKE’ ini begitu ISTIMEWA kerana ia mengandungi:

+ L-Glutathione (Mencerahkan)
+ Pelindung UV (SPF 50/PA+++)
+ Kolagen (Menghaluskan)
+ Pelembap (Melembapkan)

**Diformulasikan di Korea.

BLACK HEAD REMOVER SERUM


BLACK HEAD REMOVER SERUM 10ML 
(Percuma BESI untuk remove black head)
 RM25.00
 *Pos Laju RM6 (SM) / RM9 (SS)





AURA MALAM


AURA MALAM
RM65.00
*Caj pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

PUTIH -- KETAT -- WANGI

Mencerahkan wajah & badan
Mengetatkan vagina
Menganjalkan payudara & punggung
Menguatkan sistem peranakan
Mencegah rambut gugur
Melebatkan rambut
Mencegah senggugut
Melancarkan haid
Mencegah bau badan & mulut

Kesan ketara AuraMalam

2-3 sachet --- badan lebih ringan, letih badan berkurangan, rasa segar

5-7 sachet --- masalah keputihan berkurangan, Miss V mantap

12-15 sachet --- kulit makin cerah, senggugut tiada, badan wangi

*Anggaran di atas adalah berdasarkan testimoni AuraMalam. Perubahan mungkin sedikit berbeza pada individu yg lain.

CARA MINUM:
Hanya koyakkan sachet dan terus minum
(1 kali sehari sebelum tidur)


FIX A ZIPPER (Penyelesaian Masalah Zip)

FIX A ZIPPER
(Penyelesaian Masalah Zip)
RM18.00
*Caj Pos RM6 (SM) / RM9 (SS)

Fix a Zipper Anywhere, Anytime

Fix any zippers in a flash! With this deal, all the spoil zips be it on your pants, luggage bags, boots, purses or jackets will be working again! This Fix a Zipper makes the zips work like new and there are no extra tools required.

Jom Tonton You Tube:


SHOE UNDER ORGANIZER (Menjimat Ruang Penyimpanan Kasut)



SHOE UNDER ORGANIZER
(Menjimat Ruang Penyimpanan Kasut)
RM26.00
*Caj pos RM8 (SM) / RM12 (SS)

If you love to shop for shoes, then you know it's hard to find enough space to store them.  Shoes Under is the easy solution to organize and protect your shoes.  Made of quality, breathable materials, Shoes Under is designed to hold 12 pairs of shoes under the bed, or in the closet, anywhere you need extra storage! 

 It's also great for the kid's room or the dorm room.  Best of all, Shoes Under can be used to store socks, belts, and other accessories, keeping them within easy reach, and making it easy to look your best.  Turn an empty space into a super storage place!  No more searching through dusty boxes, now you can protect, choose, an easily storeall of your shoes and accessories!

Space Shaving Shoe Organizer
Super Lightweight
Durable
Opens to Full Size

Great For Closets Too!
Store It In A Closet Of Under A Bed!
Not Just For Shoes!
Holds 12 Pairs of Shoes!
Zipper See-Through Cover
Sturdy Nylon Handle

LAZY BRACKET PHONE HOLDER (Pemegang Handphone)


LAZY BRACKET PHONE HOLDER
(Warna hitam dan merah sahaja)
RM28.00 (SM) / RM33.00 (SS)
*Percuma pos laju

*Super Strong Clamp for thickness less than 7cm
*Maximum Arm Length: 70cm
*Maximum Holding Weight: 500g
*Maximum Clamp Opening: 1 Head :  9cm





SHAKE N TAKE 3



SHAKE N TAKE 3
RM65.00
*Caj pos RM10 (SM) / RM13 (SS)

LATEST DESIGN 2014 

Shake n Take 3 Juice Smoothie with 2 Travel bottle 
Are you having a busy day? Need a quick yet nutritious meal? Shake N Take 3 is just what you need. Imagine blending and drinking your smoothie right from the same bottle. Not only it makes the entire process hassle free, cleaning the bottle is also a breeze. Shake N Take 3 saves you a lot of time and makes daily routine much easier!  

Edgy Design! Shake N Take 3 is a smoothie maker with detachable travel bottle which conveniently blends and lets you drink from the same bottle. Its high power motor easily turns fruits, vegetables and ice into your favourite smoothies, protein shakes and ice-blended coffee.   
       
What's in the Box:
1x New 3nd Generation Shake N Take Mini Blender
2x 500ml Portable Sport Bottle
1x User Manual 

MZ SECRET SOAP (Sabun Vitamin A, C & D)


 
MZ SECRET SOAP (Sabun Vitamin A, C & D)
RM45 (SM) / RM50 (SS)
*Percuma Pos Laju

Apakah kelebihan MZ Secret Soap?

Ia adalah sabun pencuci wajah dan badan yang dengan formulasi khas untuk mengatasi semua masalah utama kulit rakyat Malaysia sepantas 3 hari saja!
Antara Masalah yang dapat diatasi:

JERAWAT
JERAGAT
PIGMENTASI 
PARUT  STRETCHMARKS  
BLACKHEAD / WHITEHEAD  
KULIT WAJAH BERMINYAK  
KULIT BERKEDUT  
KULIT YANG KUSAM 
TONA KULIT TIDAK SEKATA  
KESAN HITAM DI BAHAGIAN KETIAK DAN PEHA